Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gaziantep Seçim Sonuçları 2023: Gaziantep ikinci tur Cumhurbaşkanı Seçim Sonucu ile Recep Tayyip Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Oy Oranları nasıl?
        1

        Türkiye 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimleri için sandık başına gitti. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olduğu seçim sonuçlarını Habertürk seçim sayfası ile anlık olarak takip edilebilirsiniz. Sandıkların kapanmasıyla Gaziantep seçim sonuçları ve adayların oy oranları sorgulanıyor. İşte Gaziantep seçim sonuçları...

        2

        GAZİANTEP SEÇİM SONUÇLARI HABERTURK.COM'DA OLACAK

        YSK, saat 18.15 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.YSK'nın yayın yasağının kalkması ile beraber 2023 Gaziantep Seçim Sonuçları ve Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları Haberturk.com Gaziantep Seçim Sonucu sayfasından takip edebilirsiniz.

        2023 GAZİANTEP SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        TÜRKİYE GENELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        GAZİANTEP CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU İLE İLÇE İLÇE OY ORANLARI

        Gaziantep ve tüm ilçelerin 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Haberturk.com'un Gaziantep Seçim Sonuçları ekranından canlı ve anbean takip edebilirsiniz. Hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilçe ilçe Gaziantep Seçim Sonuçları sayfasını görüntüleyebilir ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı toplam oy sayısı ile oy oranını görüntüleyebilirsiniz.

        İLÇE İLÇE GAZİANTEP CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ