Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy ile gece gezmesinde - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Emir Ersoy ile mutlu birlikteliği süren Gökçe Bahadır, geçtiğimiz akşam eşiyle birlikte Etiler'deydi.

        2

        Bir mekandan çıkarken görüntülenen çift, basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra otomobilleriyle oradan ayrıldı.

        3

        ALAÇATI'DA EVLENDİLER

        Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy, 25 Şubat'ta Alaçatı'da nikah masasına oturmuştu. Bahadır, geçtiğimiz aylarda düğünü ve evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        4

        "HAYALLERİMİN ÜSTÜNDE BİR DÜĞÜN OLDU"

        40 yaşındaki oyuncu, "Her şey çok güzel geçti. Bugün tam bir ay oldu. Apar topar hazırlanmamıza rağmen hayallerimin üstünde bir düğün oldu. Gelinliği bile set arasında bakıyordum. Bazen çok özenmediğin, uğraşmadığın şeyler çok güzel çıkar ya benim için de öyle oldu. Belki de bazen çok da uğraşmamak gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "EVLENDİK, ERTESİ GÜNÜ SETE GİTTİM"

        Evlendikten sonra hayatında bir değişiklik olmadığını söyleyen Gökçe Bahadır, "Cicim ayı bile olmadı. Her şey aynı devam ediyor. Gayet evlendik ve ertesi gün sete gittim. Benim set hayatım, onun konserleri hiçbir şey değişmedi" şeklinde konuşmuştu.

        6

        Bahadır, "Düğün sonrası hayal kırıklıklarınız oldu mu? Sizi aramayan dostlarınız, üzüldükleriniz var mı?" sorusuna da "Öyle bir şey olmadı. Çünkü bizim düğün kısıtlıydı. Aile arasında küçük bir düğün yaptık. Sonrasında beraber olamadıklarımızla burada bir araya gelip, yemek yedik" yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ