Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gonca Vuslateri'nin sağlık durumu nasıl? Önce koronavirüs sonra operasyon!
        1

        Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyuran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, talihsiz bir kaza geçirmişti. Üzerine kaynar su dökülen Vuslateri, hastaneye kaldırılmıştı.

        2

        "YARIN BİR OPERASYON DAHA!"

        Tedavisi süren Gonca Vuslateri, yarın bir operasyon daha geçireceğini açıkladı. Son sağlık durumu ile ilgili takipçilerine bilgi veren oyuncu, şunları söyledi:

        Az kaldı... Yarın bir operasyon daha... Bu arada Covid terli ama ateşsiz gidiyor maşallah. Arayan, soran, sarılan, çiçek resimleri yollayan, sevgisini paylaşan herkese minnetimi sunarım. Sağlık personellerine bir kez daha hayran kaldım. Hastalarının ellerini tutup, öksürük krizlerinde 'Geçecek, başaracaksın' diye motive etmeseler sanırım psikolojik olarak gerçekten katlanılmaz olurdu.

        "MUCİZEVİ TEDAVİLER UYGULANIYOR"

        Bu süreçte her dakika ulaşılabilir olan ve daima elimden tutan doktoruma da teşekkür etmek istiyorum. Sol bacağım komple yanık ama mucizevi tedaviler uygulanıyor iyileşmesi için. Covid bittiğinde bacak derdinin de çoğunluğu bitmiş olacak inşallah. Kaynayan suyu kaba boşaltıp, kabı yatağa koyarsan ve yanına oturursan çok kolay yanıyor insan. Bu olay bana bunu öğretti... Neyse... Ben yanmasam, sen yanmasan nasıl çıkar insan Covid'den aydınlığa... Hepinizi çok seviyorum. Önce sağlık, gerisi gelir...

        3

        "İSTANBUL'U ÇIĞLIKLARIMLA AYAĞA KALDIRDIM"

        Vuslateri, iki gün önce yaşadıklarını sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile anlatmıştı. Tedavi gördüğü hastane odasından bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Covid-19, 3. gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foş diye dökerek, İstanbul'u çığlıklarımla ayağa kaldırdım.

        "BU DA GEÇECEK"

        Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek. Neler neler geçmedi ki... Cihangir'im, köpeklerim, sokak kedilerim size emanet birkaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlem şuydu; 'Cissy'nin ilaçları...'

        "SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ"

        Covid, daha iyi. 'Abla sana olanlar olmuş, biz çok tutmayalım' gibi davranıyor dünden beri. Her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burada. Elleri dert görmesin... Yine hayatımı kurtardınız, var olunuz! Gözlerim azıcık şişti tabii. Şuraya bir 'Seni seviyorum Gonca' yazarsanız oh ne ala! Sağlık! En önemlisi sağlık... Gerisi gelir...

        Takipçileri bu gönderisinin ardından Vuslateri'ye "Geçmiş olsun" mesajları yağdırmıştı.

        4

        KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

        34 yaşındaki oyuncu, koronavirüse yakalandığını ise,"Sonuç: pozitif... Herkes kendine dikkat etsin. Sıfır anksiyete geçirmeden geçsin, gitsin... Amin" sözleriyle duyurmuştu.

        "İNSANA AĞRIDAN AĞLAMA GELİYOR"

        Virüs ile ilgili takipçilerini uyarmayı da ihmal etmeyen Gonca Vuslateri, "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. 'Kimseyi dinlemedik, etmedik' diyemem... Maskeler, eldivenler gezdik... İnsanın ciğerlerinde halay çekiyorlar... Sizi kalabalığa çekmek isteyen biri 'Zaten dikkatliyiz' diyorsa, hastalık geçer, o bilinç kalıcıdır. Lütfen kendinizi koruyun..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        SÜRPRİZ AŞK BİTMİŞTİ

        Gonca Vuslateri ve Hakan Altun birlikteliği herkesi şaşırtmış ancak ikili, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü.

        6

        MANİDAR PAYLAŞIMLAR

        Ayrılık sonrası Vuslateri’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, önce Instagram'dan, "İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar, sahtelikler, riyakarlıklar, iftiralar, aldatanlar diye devam eden bir liste" yazılı bir gönderi yayınlamıştı.

        Vuslateri sonrasında da, "Türkiye’nin en iyi erkek sesi Teoman" şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

        7

        "GÜLESİM GELİYOR"

        Gonca Vuslateri, gazetecilerin, "Ayrılık sonrası Hakan Altun şarkıları dinlediniz mi?" sorusuna, "Gülesim geliyor" yanıtını vermişti.

        Ünlü oyuncu, biten ilişkisi hakkında ve yapmış olduğu paylaşımlar konusunda ise suskunluğunu korumayı tercih etmişti.

        8

        "DEVAM EDEN BİR HAYATIM VAR"

        Vuslateri, "Gülesim geliyor" sözlerinin basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

        "Biten bir ilişkim varsa, devam eden bir hayatım da var demektir" diyen Vuslateri, "Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümü gününde sizin sorularınıza cevap vermem pek uygun olmaz. Uygunsa ve yine cevap vermem gerekiyorsa size 'gülesim geliyordur.' Başkasına değil" şeklinde konuşmuştu.

        9

        "KOLLAYARAK SEV BENİ"

        Gonca Vuslateri, geçtiğimiz yıl kasım ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

        Birini sevmek... Gördüğün ilk kalp resminin içine girip, onu hayal etmek. Öpmek o hayali. Şüküre rast getirmek. Küçücük kalbi... Kollayarak sev beni. Susarak. Dökerek sev. Aklıma takılsın kazağın. Bana eksil. Bana ağ’la kendini. Böyle böyle yazılsın kaderimiz. Turam sensin...