Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler 2022? Gönül Dağı oyuncuları kimler, isimleri ne? Gönül Dağı 3. sezon oyuncuları
        1

        TRT1'in ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı'nın yeni oyuncularının kimler olacağı merak konusu olmuştu. Dizinin takipçileri içi 3. sezonuyla ekranlara geri dönen Gönül Dağı'nın yeni sezon ve devam eden oyuncuları ile ilgili bilgileri bir araya getirdik...

        2

        GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

        Gönül Dağı dizisine Utku Ateş ve Zümre Meğreli, Ulviye Karaca, Halil Balkanlar ve Serkan Kuru dahil oldu. Serkan Kuru, Dönül Dağı dizisinde Doktor Kenan karekterini oynayacak.

        3

        YENİ BAŞROL KİM OLDU?

        Başrol oyuncularından Gülsüm Ali'nin (Dilek) veda etmesiyle, diziye gelecek olan yeni oyuncu Berfin Kıymaz (Aylin) oldu.

        4

        GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

        Berk Atan - Taner Kaya
        Ecem Özkaya - Zahide Kaya/Arslan
        Ferdi Sancar - Sefer Arslan
        Cihat Süvarioğlu - Ramazan Kaya
        Semih Ertürk - Veysel Kaya
        Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya
        Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya

        5

        GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Muammer’in açtığı dava, Kaya Ailesi’nde küslüğe sebebiyet vermiştir. Ciritçi Abdullah, buna engel olmak için Muammer’in kapısını çalar ve davayı geri çekmesini söyler. Muammer’in buna cevabı ne olacaktır?

        6

        Cemile yaşadığı talihsiz olayı Veysel’den gizlemek istese de başarılı olamaz. Dişçi Musa üzerinden her şeyi öğrenen Veysel öfkesine yenilecek midir? Ramazan ve Asuman balayına gitmişlerdir.