Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülben Ergen: Yanlış anlaşılmışım - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter hesabından "Corona oldum. Vakti ve sıram gelince iki kez aşımı oldum. Bir daha test yaptırmadım. Antikor baktırmadım. Üç oğlum yüzyüze eğitime başlayacaklar. Sağlık sektöründe emek veren herkese sevgim, saygım, anlayışım ve minnetim sonsuz." dedi.

        2

        Ergen, bu açıklamasının ardından "ikinci kez korona oldu" haberlerine yanıt verdi. Yanlış anlaşıldığını belirten şarkıcı, "Dün yazdığım aşı ağırlıklı yazıda yeni corona oldum gibi yanlış anlaşılmışım. Kışın bir kez corona oldum ve hafif atlattım. Tekrar corona olmadım. İki kez aşımı oldum." ifadelerini kullandı.

        3

        "BU BİLİMSEL ÇAĞRIYA KULAK VERİN"

        Ergen ayrıca, "Aşı olunca corona olmuyorsunuz' denmiyor. 'Olursanız entübe olmadan, muhtemelen hastaneye kaldırılmadan, rahat atlatabilirsiniz' deniyor. Okulların açılması yaklaştıkça ölüm oranları çoğalıyor. Bu bilimsel çağrıya kulak verin. Artık okullar kapanmasın. Eğitim durmasın." şeklinde konuştu.

        4

        "ZORLUKLARIN ARDINDAN DOĞAN GÜNEŞ VARDIR"

        Koronavirüsün ağır semptomlarına maruz kalmayan Ergen, daha önce yaptığı açıklamada, "Tüm dünyanın sınavı bu sadece bizim değil ki... Belirsizliği teslimiyetle aşacağız ve girdiğimiz gibi çıkmayacağız bu günlerden... Kendi adıma, tüm zorlukların ardından doğan güneşi iyi tanırım." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ