Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte bugün

        Aslı ÖZTÜRK / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Türkiye’nin en başarılı seslerinden Levent Yüksel, bu akşam 22.00’de Jolly Joker İstanbul’da.

        Nükhet Duru ve Yaşar, “Hayat Şarkılarda” konseri ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde saat 21.00’de sevenleriyle buluşacak...

        4. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında NY Gypsy All Stars, Trilok Gurtu, Tuluğ katılacağı Dünya Tek Nefes Konseri, saat 20.00’de CRR Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

        TİYATRO

        Bir buçuk saat boyunca gündelik hayattaki komik durumları sahneye taşıyan sekiz oyuncunun oynadığı Yaka Paça saat 21.00’de Tiyatro Karakutu’da.

        Londra’da 10 sezon kapalı gişe oynayan müthiş komedi “Shakespeare’in Bütün Eserleri Hafif Kısaltılmış”, saat 20.30’da Borusan Oto Dolmabahçe Sahne’de sizlerle buluşuyor.

        SERGİ

        Türk fotoğraf sanatının başarılı isimlerinden Ziya Tacir, “PEOPLE’S PALACES” adını verdiği, mekân fotoğraflarından oluşan yeni sergisiyle 19 Eylül’e kadar Eski Bomonti Bira Fabrikası’nda.

        Nesrin Yılmaz’ın tuval üzerine yağlıboya ve akrilik çalışmalarından oluşan “AYRIKOTU” isimli dördüncü kişisel sergisi 21 Eylül’e kadar Nişart Galeri’de görülebilir.

        AKTÜEL

        Sahaflar kitapseverlerle Beyoğlu’nda buluşuyor

        “9. Beyoğlu Sahaf Festivali” saat 10.30’da Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’nun katılımıyla Tepebaşı’nda başlıyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de yapılacak mezatın geliri yeni eğitim-öğretim döneminde maddi durumu yetersiz çocuklara bağışlanacak. 23 gün sürecek festivale bu yıl İstanbul’un çeşitli yerlerinden ve Türkiye’nin değişik illerinden 76 sahaf katılacak. Asırlık kitaplar, tarihe tanıklık eden dergiler, fotoğraflar, film, tiyatro afişleri, stantlarda yerini alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ