Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kağıthane'de lüks otomobilde infaz

        Kağıthane'de ismi Gökhan Arıcan olduğu öğrenilen kişi, lüks otomobiliniçinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu.

        İstanbul'da kendisine çakar ışık sistemi takılması için bırakılan lüks makam otomobilinin içinde öldürülen Gürkan Arıcan cinayetinin ardından eşi ve yanında çalışan şüpheli gözaltına alındı.

        Poliste verdiği ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden şüpheli çalışan Ercan P. “3 yıldır birlikte çalışıyorduk. Benim ondan habersiz iş yaptığımı söyleyince aramız bozuldu. Olay günü bunu konuşurken silahımı çektim. Elime davranınca silah patladı“ dedi.

        Şüpheli ifadesinde ayrıca ölen Gürkan Arıcan’ın eşiyle aralarında duygusal bir yakınlaşma olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Öte yandan çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan eş O.A. ise poliste ifade vermeyerek “Susma” hakkını kullandı.

        CHP'Lİ İLGEZDİ YALANLADI

        Anadolu Ajansı, Doğan Haber Ajansı ve İhlas Haber Ajansı aracın CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin kiralık makam aracı olduğu bilgisini geçti. Yaptığı yazılı açıklama ile haberi yalanlayan İlgezdi, "Bahse konu olan araç, gerek şahsım ve gerekse de yakınlarım adına kayıtlı olmadığı gibi kira vb. hukuki ilişkiye dayalı kullanılmamıştır" ifadelerini kullandı.

        İlgezdi, soruşturmayı yürüten adli makamlar nezdinde girişimde bulunduğunu belirtti.

        GÖRGÜ TANIKLARI SİLAH SESİ DUYDU, DEVRİYE EKİPLERİ FARK ETTİ

        DHA'nın verdiği bilgilerde, görgü tanıklarının ifadesine göre, arkasında beyaz bir otomobilin durduğu, park halindeki 06 BG 3143 plakalı lüks otomobilin içinden 1 el silah sesi duyuldu. Daha sonra, şoför mahallinin yanında oturan bir kişi, otomobilden inerek, arkada duran beyaz araca bindi. Bu sırada, cadde üzerinde devriye görevi yapan bir polis ekibi, lüks otomobilin şoför mahallindeki kişinin uyur vaziyette olduğunu görünce, kontrol etmek istedi. Polis, aracın kapısını açtığında, şoförün kanlar içinde olduğunu fark etti. Bu sırada, arkadaki beyaz otomobilin sürücüsü aracı çalıştırdı. Polislerin durdurmaya çalışmasına rağmen, otomobil sürücüsü süratle olay yerinden kaçtı.

        Araç ve ceset üzerinde yapılan incelemelerin ardından, Gökhan Arıcan'ın naaşı Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        Olay yerine yakın bir yerde oturduğunu söyleyen İsmail Kaya adlı vatandaş, “Silah sesi duydum. Arkasında beyaz bir araba duruyordu. Bir kişi ön kapıdan indi, beyaz arabaya bindi. Zaten polis arkadaşlar da önünü kesmeye çalıştı. Ancak dörtlüleri yakıp yandan kaçıp gittiler" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ