Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Alaatin Çakıcı annesinin cenazesi için Gültepe'de

        Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, önceki gün vefat eden annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesine katılmak için aldığı özel izin kapsamında güvenlik önlemleri eşliğinde Gültepe'deki evine getirildi.

        Alınan bilgiye göre, dün vefat eden annesi Şakire Çakıcı'nın cenaze törenine katılmak için özel izin alan Çakıcı, güvenlik önlemleri eşliğinde cezaevinden çıkarıldı.

        Alaattin Çakıcı, İstanbul'da Levent Camisi'nde ikindi vakti annesi Şakire Çakıcı için düzenlenecek cenaze törene katılacak. Çakıcı'nın, 36 saat sonra cezaevine döneceği öğrenildi.

        Çeşitli hastalıkları nedeniyle İstanbul'daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde 25 gündür tedavi gören Şakire Çakıcı, dün hayatını kaybetmişti.

        GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

        Yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaattin Çakıcı'nın önceki gün hayatını kaybeden annesi Şakire Çakıcı'nın evinin önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

        Alaattin Çakıcı'nın annesi Şakire Çakıcı (88) önceki gün hayatını kaybetmişti. Cenaze töreni öncesi Şakire Çakıcı'nın cenazesi helallik alınması için Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki evine getirildi.

        Polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Sokağa aile yakınları ve sokakta oturanlar hariç kimse alınmazken, sokak sakinleri de üst araması sonrası evlerine gidebiliyor.

        'Akrep' diye tabir edilen zırhlı polis araçları da sokak başında hazır bekliyor.

        AA/İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ