Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eski damat dehşeti

        İzmir'in Çiğli ilçesinde cezaevinden kaçan Mahmut Yıldırım, eski eşinin annesi ve kardeşine kurşun yağdırmış ve anne-oğul olay yerinde hayatını kaybetmişti. Aslen Turgutlu'nun Çıkrıkçı Mahallesinden olan Emine Uysal ve oğlu Harun Erdem, Çıkrıkçı'da kılınan cenaze namazı sonrası yanyana defnedildiler.

        Cenaze töreninde jandarma ekipleri güvenlik önlemi alırken annesini ve erkek kardeşini kaybeden Ebru S. ayakta durmakta güçlük çekti.

        OTOMOBİLLERİNİN İÇİNDE KURŞUNLANDILAR

        İzmir'in Çiğli ilçesinde, 55 yaşındaki Emine Uysal ile 34 yaşındaki oğlu Harun Erdem, otomobillerinde kurşun yağmuruna tutuldu. Direksiyonda oturan elektrik ustası Harun Erdem ve ev hanımı annesi Emine Uysal, vücutlarına isabet eden üçer kurşunla olay yerinde can verdi.

        Turgutlu'ya bağlı Çıkrıkçı Mahallesinde anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı. Eski damatları tarafından hunharca öldürülen Emine Uysal ve Harun Erdem'in cenazesi yanyana kılındı ve yanyana bulunan mezarlara defnedildi. Cenazede Ebru S. ve aile yakınları güçlükle ayakta durabildi.

        ZANLIYA KARŞI İSTENEN KORUMA TALEBİ KABUL EDİLMEMİŞ

        Aile yakınları katil zanlısının daha öncede Ebru S.'yi bıçakla yaraladığı ve tehdit ettiği için cezaevinde bulunduğunu ifade ederken, yine tehditler aldıklarını ve konuyu emniyet güçlerine intikal ettirdiklerini ancak koruma taleplerinin olumlu karşılanmadığını iddia etti.

        Çıkrıkçı Mahallesindeki cenaze töreninde acılı aile anne ve oğlunu dualarla toprağa verdi, aile yakınları katil zanlısına kin kustu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ