Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Baraka alev alev yandı

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, balıkçı barınaklarındaki bir barakada yangın çıktı. Çıkan yangında baraka tamamen yanarken tekne sahipleri ise alkollü kişilerin trilyonluk malzemelerini yakmalarından endişe duyduklarını söyledi.

        Yangın KaradenizEreğli ilçesi Bozhane Limanı'nda bulunan balıkçı barınaklarındaki bir barakada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alev topuna dönen barakada çıkan yangın sonrası balıkçılar itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek, barakada bulunan boş tüpleri patlama ihtimaline karşın dışarı çıkarttı. Yangın nedeniyle endişe yaşayanve balıkçılık yapan tekne sahipleri, balıkçı barınakları ve Bozhane Limanı'nda emniyet tedbirlerinin alınmasını istedi. Balıkçı barınaklarının bulunduğu alana herkesin istediği girip çıktığını ve bölgede alkol aldıklarını anlatan balıkçı Kadir Karakuş, trilyonluk malzemelerinin yakılmasından endişe ettiklerini söyledi.

        "EMNİYETTEN ALKOL DENETİMİ İSTİYORUZ"

        Karakuş gazetecilere yaptığı açıklamada "Buraya gelip herkes içki içiyor. Meyhaneyi geçti buralar. Buradaki malzemelerin hepsi trilyonluk malzemeler. Akşam malzemeleri bırakıp, Allah' a emanet edip gidiyoruz. Bunlara kimse sahip çıkacak. Adam geçerken bir sigara atsa, bütün mal yandı sabaha kadar. Burada emniyetin, yetkililerin tedbir almasını istiyoruz. Alkole karşı sık sık denetlenmesini istiyoruz. Alkol alan adam her şeyi yapar burada. Ekmek teknemiz burada, ağımız da burada. Artık insanların vicdanına bırakıyoruz. Atarsa bir şey yanacak. Gördüğünüz gibi kulübe yandı. Kimin yaptığı belli değil" dedi.

        İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdükten sonra olay yerinden ayrılırken, polis ekipleri yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ