Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'un Fethinin 563. Yıldönümü töreninden dikkat çeken slogan!

        HABERTURK.COM

        İstanbul'un fethinin 563. yıldönümü kutlamaları Yenikapı miting alanında gerçekleştiriliyor. Kutlamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımlarıyla saat 17.00 sularında başladı.

        Törene, Kuran'ı Kerim okunmasıyla başlandı. Daha sonra Başbakan Binali Yıldırım kurulan platforma gelerek konuşma yaptı. Yıldırım, Fetih ruhu filizlenmesin diye terörü başımıza bela ettiler. Halkın irfanı tuzakları yendi. Erdoğan'a sahip çıkarak vefasını gösterdi." dedi.

        "MECLİS'TE PKK İSTEMİYORUZ" SLOGANI

        Binali Yıldırım'ın konuşmasını bitirmesinin ardından kürsüye Meclis Başkanı İsmail Kahraman geldi. O sırada dikkat çeken bir slogan atıldı. Tören alanındaki kalabalık "Meclis'te PKK istemiyoruz" diye bağırdı.

        ERDOĞAN'DAN DOKUNULMAZLIK AÇIKLAMASI

        Sloganlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüdeykende devam etti. Bunun üzerine Erdoğan,"Parlamentoda dokunulmazlıklar ilgili iktidar partisinin verdiği teklif 367 babulle geçti. 168 milletvekilini kapsayan fezlekeri şu anda parlamentoda oyladı. Bu ne demek? Konular yagıya gidecek. Bundan sonra karar yargıda. Bu ülkede Kürt sorunu yok, terör sorunu var terör." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ