Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Oyuncak polemiği

        Partisinin Kırşehir mitinginde konuşan CHP lideri Deniz Baykal Başbakan'ın seçim gezilerinde çocuklara oyuncak dağıtmasını da eleştiren Baykal, ''O çocuklara oyuncak dağıtacağına, babalarına iş ver, iş'' diye konuştu.

        Başbakan Erdoğan Antalya'da düzenlenen mitingte Baykal'ın bu sözlerine yanıt verdi. Erdoğan şöyle konuştu: "Bugün diyor ki 'çocuklara oyuncak dağıtacağına babalarına iş versinler' Demek ki sayın Baykal sana zamanında iş vermediler. Gel sana bir oyuncak verelim, gel bunu telafi edelim. Eskiden diyordun ki ?bu AK Partililer seçmene altın dağıtıyor, şimdi buzdolabı dağıtıyor' Ayıptır ya. Biz 500 kişiye dağıtmakla mı seçim alıyoruz? Bu garip gurebaya dağıtmaktan niye bu kadar rahatsız oluyorsun? Demokrasi gereği en güzel dersi 29 Mart'ta millet verecek"

        Ayrıca...

        Erdoğan Mersin'deki mitingde de MHP ve CHP için 'ruh ikizi' tanımlaması yaptı, seçmenlere 29 Martta 'tokat atma' çağrısında bulundu.

        Baykal Kırşehir mitinginde Erdoğan'ın Tunceli Valisi için söylediği 'Valimi yedirmem' sözüne 'Öyle bir alışkanlığım yok, yiyeceksem hoşmerim yerim' dedi.

        Aydın'da konuşan MHP lideri Bahçeli ise Erdoğan'a 'Birkaç gün Ankara'da kal' diyerek ekonomik kriz ve işsizliğe karşı çözüm üretme çağrısında bulunmuştu.

        AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ