Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Emekli albaya Ergenekon sorgusu

        Tutuklu bulunduğu Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesinden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Uğur, ifadesine başvurulmak üzere savcıların bulunduğu kata çıkarıldı.

        Bu arada Uğur, adliyeye getirilişi sırasında gazetecilerin görüntü almasını engellemek için bir süre cezaevi aracında bekletildi. Gazetecilerin ayrılmaması üzerine askerlerce çevresi sarılı halde araçtan indirilen bir kişi, adliye nezarethanesine yöneldi. Basın mensupları da bu kişiyi görüntülemeye çalıştı.

        Aynı anda araçtan indirilen Uğur, yüzünü bir dosyayla kapatırken, askerlerce adliye binasına girerken görüntülenmesi engellendi.

        Öte yandan; Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un Jandarma Genel Komutanı olduğu dönemde örtülü ödenekten nereye harcandığı tespit edilemeyen 7.5 milyon lira ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında aralarında emekli Korgeneral Hakkı Kılınç'ın da bulunduğu 3 kişi adliyeye getirildi.

        Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen emekli Korgeneral Hakkı Kılınç ile Recep Cömert ve Adnan Sezer, jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye giriş yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ