Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AKP'nin Kızılcahamam Kampı başladı

        AK Parti'nin geleneksel hale getirdiği 11. İstişare ve Danışma Toplantısı, Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde başladı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kampa katılmak üzere saat 19.45 sıralarında otele giriş yaptı. Erdoğan çifti, otelin kral dairesine yerleşti.

        Milletvekilleri de kampın yapılacağı otele öğleden sonra gelmeye başladı. Eşleriyle ve çocuklarıyla otele gelen milletvekilleri, 3 gün sürecek kamp öncesinde otel aktivitelerinden yararlanarak stres attı. Bazı milletvekilleri, otel çevresinde yürüyüş yaparak yorgunluk atmayı tercih etti. AK Parti, kamp nedeniyle milletvekillerine Kütahya Porselen'den fincan takımı ve havlu hediye etti. Hediyeler, vekillerin odalarına bırakıldı.

        ERDOĞAN MUHALEFETE YÜKLENDİ

        AK Parti kampı nedeniyle otele büyük bir Türk bayrağı, Atatürk posteri ve Başbakan Erdoğan'ın portresi asıldı. Otel çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, başbakanlık koruma ekibine dahil edilen 'Dark' ve 'Mızrak' isimli iki bomba uzmanı köpek, eğitmenleriyle birlikte otelin etrafında ve içerisinde bomba araması yaptı.

        YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

        Toplatının yapılacağı otelde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi. Uzman ekipler eşliğinde bomba uzmanı köpekler otelin çevresinde bomba araması yaparken gazetecilerin kameraları ve fotoğraf makineleri de köpekler tarafından kontrol edildi.

        Başbakan Erdoğan, önce tatil köyünün içinde yeni yapılan kongre merkezini açacak, sonra yapacağı bir konuşmayla çalışmaları başlatacak. Konuşmanın ardından çalışmalar basına kapalı devam edecek. AKP toplantısı yarın akşam

        Başakan Erdoğan’ın yapacağı kapanış konuşması ile sona erecek. AKP’nin geleneksel hale getirdiği ve altı ayda bir yapılan toplantılara milletvekilleri, MKYK üyeleri ve parti kurucuları katılıyor.

        Gölbaşı Köpek Eğitim Merkezi'nde narkotik ve bomba eğitiminden geçirilen Alman Kurt'u Dark ile Belçika Malinois'i Mızrak, kamp öncesinde otelin çevresini didik didik aradı. Bomba uzmanı köpekler, otele giriş yapan arabaları da aramadan geçirdi.

        Başbakan Erdoğan, Kızılcahamam'da 'Zümrenin değil cümlenin Başbakanı', 'Gönüllerin Sultanı hoşgeldin', 'Köyümüzü çamurdan kurtardın, yaşa Tayyip varol Tayyip' pankartlarıyla karşılandı.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ