Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alzheimer’lı kadına bunu yaptılar

        Sakarya’da, yaşadığı evin kapısının açık olması nedeniyle dışarıya çıkan Alzheimer hastası 53 yaşındaki A.Ç.’yi otomobile bindiren 4 kişi, tecavüz edip öldüresiye dövdü. Kadın yoğun bakımda

        SAKARYA'daki olay, iki gün önce Geyve İlçesi'nde meydana geldi. 155 Polis İmdat telefonuna ihbarda bulunan bir kadın, ilçe çıkışında 4 kişinin bir kadını dövdüklerini söyledi. Ekipler olay yerine geldiklerinde, 4 kişi otomobille kaçtı. Polis, 53 yaşındaki A.Ç.'yi yerde kanlar içinde dövülmüş ve cinsel saldırıya uğramış olarak buldu. Hastaneye kaldırılan kadın, yoğun bakıma alındı. Alzheimer hastası olduğu belirlenen kadının, yeğeni ile birlikte yaşadığı anlaşıldı.

        Olayı haber alınca hastaneye gelen yeğeni B.Ç., şunları söyledi: "Halamın akli dengesi yerinde değil. Akşam saatlerinde evde otururken kapıyı açık görüyor ve dışarıya çıkıyor. Dışarı çıktığında da, yoldan geçen bir araca zorla bindirerek Ali Fuat Paşa'ya kaçırıyorlar. Burada 4 kişi tarafından tecavüze uğradıktan sonra darp ediliyor ve tam öldürmeye niyetlendiklerinde, yoldan geçen bir kadın görerek polisi arıyor.

        Olay yerinde yakalanan akli dengesi bozuk şahsın ise, ifadesi alındıktan sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi. Polis, diğer saldırganları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ