Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Afyonkarahisar'da beş yıldızlı termal bir otelde yangın çıktı

        Afyonkarahisar'da beş yıldızlı termal bir otelde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın sonrasında bulundukları odalarda dumandan etkilenen vatandaşlar, balkonlara çıkarak bir süre kurtarılmayı bekledi.

        Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerine bulunan bir termal otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrasında bulundukları odalarda dumandan etkilenen vatandaşlar, balkonlara çıkarak bir süre kurtarılmayı bekledi.

        Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

        Yangının etkili olduğu 6. katta itfaiye ekipleri çalışma yaparak dumandan etkilenen kişileri kurtardı. Dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi, olay yerinde bekletilen ambulanslarla Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmasından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

        BASIN AÇIKLAMASI

        Otel Müdürü Cenker Yılmaz yapıtığı açıklamada '4 Ocak 2014 Cumartesi günü sabah saatlerinde buhar jeneratörü bacasında meydana gelen arızadan kaynaklı olarak ani bir şekilde oluşan yoğun duman, otelin altıncı katını etkilemiştir. Yaşanan arıza üzerine gereken tüm tedbirlere başvurularak, hiçbir misafirimiz önemli bir sağlık sorunu yaşamadan olay kontrol altına alınmış ve sona erdirilmiştir. Şu an itibariyle otelde herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Tüm misafirlerimize hizmet vermeye kesintisiz bir şekilde devam etmekteyiz.

        Olay esnasında standart prosedür gereğince bölgedeki itfaiye birimleri haberdar edilerek araç talebinde bulunulmuştur. Bu nedenle gösterdikleri ilgi nedeniyle başta Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye ekipleri olmak üzere görevleri başında olan tüm ekiplere teşekkür ederiz.' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ