Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kocaeli Valiliği, şiddetli yağış beklentisi nedeniyle motosikletlerin trafiğe çıkışını yasakladı

        Kocaeli Valiliği, kent genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışını geçici olarak yasakladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmeleri doğrultusunda alınan kararın, sürücülerin can ve mal güvenliğini korumak amacıyla uygulamaya konulduğu bildirildi.

        YASAK 14 EKİM SAAT 06.00'DA BAŞLAYACAK

        Valilikten yapılan açıklamada, Kocaeli'de 14-15 Ekim tarihlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

        Olumsuz hava koşulları nedeniyle alınan tedbir kapsamında motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin 14 Ekim Çarşamba günü saat 06.00'dan itibaren trafiğe çıkmaları yasaklandı.

        REKLAM

        İki gün sürecek uygulamanın 15 Ekim Perşembe günü saat 23.59'da sona ereceği bildirildi.

        FOTO: İHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ