Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (12 Haziran 2019 Çarşamba)
        1

        Ay ve Jüpiter bugün bir kez daha bize mutlu anlar hazırlayacaklar, özellikle 11.42 ve 13.42 arasında. Cömert Kral Jüpiter, kendi Burç burcundaki Yay burcunda, bu da bazı kadınlara mutluluk getirebileceği anlamına geliyor. Öğlen, Terazi’deki Ay, Yengeç’teki Merkür’le kare açıda. Ciddi kararları dikkatlice düşünün. Düşüncelerinizin değişken ve gerçekten saptığı bir gündesiniz. Bugün, finansal meselelerle ilgili savurganlık görülebilir.

        Terazi’deki Ay’ın Oğlak’taki Satürn’le kare açı yapması ise engeller ve kısıtlamalara yol açabilir, bunlar da melankoli ve mutsuzluğa. İlişkilerinizle ilgili şu anda iyi seçimler yapamayabilirsiniz.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İstediğiniz yüksek fiyatlı bir şeye yakında bir arkadaşınızdan yardım alarak ulaşabilirsiniz. Gözlerinizi pazarlık veya takas fırsatlarına karşı açık tutun. Yakında daha fazla para kazanmanıza veya daha iyi bir iş bulmanıza yardımcı olacak yeni bir arkadaş edinebilirsiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir ev tadilat projesine girişmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bu proje, düşündüğünüzden daha maliyetli olabilir veya planladığınızdan daha uzun sürebilir. Bu nedenle birkaç alternatif araştırıp bir tanesine körü körüne bağlanmamanızda fayda var.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir kariyer hamlesi veya yeni bir iş ortaklığı yapmayı düşünüyorsanız, arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınızla ve ortaklarınızla konuşun. Her şeyi kontrol edin. Her şeyi not alın ve resmi bir anlaşma yapın. Bu "el sıkışma" anlaşmaları için iyi bir zaman değil. Yanlış anlamalar olabilir.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Okula geri dönmeyi veya bir eğitim almayı düşünüyorsunuz. Ama hayatınızda hırsların önüne geçen bir güç mücadelesi var. Sevdiklerinizden biri, belki de bir kardeşle aranızda kıskançlık ve buna bağlı bir uzaklaşma yaşanabilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizi yenilemek için yenilikçi ve sıradışı fikirleriniz bugün gündeme gelebilir. Evinizde yapacağınız yenilemeler size yatırım getirisi olarak dönmeyebilir ama keyifli ve eğlenceli bir proje olacağı için, devam.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi kaptırıp ihtiyacınızın ötesinde alışveriş yapma durumunuz olabilir. Sonradan pişman olmaktansa, iyi düşünüp tartmanızda fayda var.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmeyen bir sağlık sorunu sizi zorlu bir finansal duruma sokabilir, ancak bu geçici olacak. Bir arkadaşınızınya da yaşlı bir akrabanızın doktor randevusunda yanında olmanız veya tıbbi test yaptırmasına yardımcı olmanız için biraz zaman ayırmanız gerekebilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışmanız medya alanında ya da çok sayıda evrak işini içeriyorsa, bugün karşınıza müthiş fırsatlar çıksa bile, bunun kafa karıştırıcı ve sinir bozucu bir gün olduğunu göreceksiniz. Bugün işinize ekstra zaman ayırın ve kendinizi zorlamadan sakince çalışın.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda bazı ilginç hayalleriniz, vizyonlarınız, içgörüleriniz ve fikirleriniz var, ama hepsini anlamlandırmanız zor olabilir. Aklınızdaki hayaller, büyüdüğünüz manevi veya dini öğretilerle çelişebilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün dolandırıcı olabilecek, garip ve aldatıcı taleplerle karşılaşmanız çok muhtemel. Kendinizi baskı altında bulursanız, kibarca reddedin. Özellikle sizden bir kurum veya işi bağış isteyebilir, doğru yere bağış yaptığınızdan emin olmadan bağış yapmayın.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda kabuğunuzun altından çıkıyorsunuz ve çoğunlukla kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bir arkadaşınızla, sosyal durumunuzla veya finansal geçmişinizle ligili bir sorun yaşayabilirsiniz. Arkada bırakacağınız bir sorun olacak, çok büyütmeyin.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hala bekarsanız, bu aşk hayatınızın tarihinde inanılmaz derecede şanslı bir dönem olabilir. Hayatınıza girme potansiyeli yüksek insanlar var. Bunlar, sizi seven kişiler, potansiyel eşler ve uzun vadede size fayda sağlayacak yeni ilişkiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ