Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (2 Haziran 2019 Pazar)
        1

        Ay Boğa’da ilerlerken 14.47’ye kadar boşlukta kalacak. Ardından İkizler’e geçiyor. Yeni Ay öncesi eksikleri gidermeye yoğunlaşmak faydalı olur. Bilgi ve merakı pekiştiren bir gündeyiz. Entelektüel beceriler, eğitim öğretim faaliyetleri, pozitif meraktan doğan yaratımlara yoğunlaşmak faydalı olur. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Krem

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu mantık, muhakeme ve sezgisel becerileri dengelemek önemli. İçsel karmaşa, şüphe gerçeklerden kaçma arzusu tetiklenebilir. Önemli kararlar almak gerekebilir, tedbiri elden bırakmayın.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendini olduğundan farklı gösteren insanlarla ilgili olaylar yaşanabilir. Karmaşık duygular içindesiniz. Plansız alışverişler olası.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yönsüzlük ve bedensel yorgunluk olası. Günlük arzularla ruhsal ihtiyaçları dengelemek faydalı olur. Öğleden sonra esinlenme ve yaratıcılık imkanları artıyor.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde kaygılı tutumlar artabilir. Öğleden sonra işleri kısa sürede yapma arzunuz telaşla karışabilir. Gün boy sağlık hassasiyetlerine karşı tedbirli olun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne yorgun başlıyorsunuz. Öğleden sonra iletişim becerinizi açığa çıkaran etkiler altındasınız. Yaratıcılık, hayal gücüne dayalı özgün işler yapmaya yoğunlaşın.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne yavaş başlamak faydalı olur. Öğleden sonra ev ya da çalışma alanında değişikliğe yoğunlaşabilir, eksikleri giderebilirsiniz.

        8

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde beklenmedik olaylar gelişebilir. Gün içinde planlar değişeceği için kendinizi koşullamayın. Öğleden sonra merakınızı cezbedecek sizi heyecanlandıran olaylar gelişebilir.

        9

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde ilişkiler alanında hassasiyetler olası. Öğleden sonra spekülatif söylemlerden kaçınmak pozitif bilgiye yoğunlaşmak faydalı olur.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde yakınlarınızın ihtiyaçları sizi meşgul edebilir. Öğleden sonra sosyal ihtiyaçlar belirginleşiyor. Gün boyu sağduyu önemli.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde sağlık hassasiyetleri gelişebilir. Öğleden sonra artan enerji ile pek çok işi eş zamanlı yapmak isteseniz de sınırları hatırlatan olaylar gelişebilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sabah saatlerinde sevdikleriniz adına riskli işlere girebilirsiniz. Objektif bakış açısının önemli olduğu bir gündesiniz. Uzun vadeli sonuçları hesaplayın.