Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (20 Mart 2019 Çarşamba)
        1

        Dolunay’a doğru Ay Başak burcunda Neptün ve Merkür ile karşıt görünümde. Yenilenme ve üretim adına aldığımız kararlara dikkat etmemiz gerekiyor. Hayalperest tutumlarla netlik arzuları çatışacaktır. Ay’ın Satürn ve Plüton ile yaptığı görünüm sebebi işlerin sağlam zemine oturtulması çabası önemli. Gün boyu Mars Pluto Ay toprak üçgeni oluşturuyor; hırs, yenilenme arzusu ve cesarete vurgu artarken, maddi değer elde etmek adına çatışmalar, gerginlikler olası. Güç sınavları, cesaret eksikliği nedeniyle ertelenmiş yaşam olaylarının çözümü olabilir. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Açık kahverengi

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu amaçların doğru tespit edilmesi önemli. Gerçek kazanımlarınız, hak ettikleriniz ve üretim biçiminize dair hedeflere yoğunlaşın. Öncülük etmek ve hükmet arasındaki ince çizgiye hassasiyet gösterin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, taşınma ihtiyaçları, yaşadığınız çevrede değişim, dönüşüm arzusu tetiklenebilir. Dünya görüşünüze katkı sağlayan olaylar gelişebilir. İlham ve yaratıcılık için koşullar uygun.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Taşıyamadığınız maddi sorumlulukları bırakmak isteyebilirsiniz. Gün boyu becerilerinizi artıran konulara, olayların derin sebeplerine odaklanacaksınız. Ailevi hassasiyetler olası.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu duygusal ve kırılgan tutumlarınızı zorunlu olarak dönüştüren olaylar gelişebilir. Önerilere açık olmak, ortak dil kullanmaya çalışmak faydalı olur. Yakınlarınızla ilgili gelişmeler olası.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarda ihtiyaçları gözetmek ve tasarruflu davranmak önemli. Üretmeye engel olan alışkanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz. İlişkilerde liderlik edip yönlendiren vasıflarınız önem kazanıyor.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dikkatiniz kişisel yaratıcılığınıza odaklayarak yenilenme arzunuzu tatmin edin. Gün boyu doğanın iyileştirici güçlerinden istifade etmek, ilkbahar renklerinin canlandırıcılığına teslim olmakta fayda var.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyunca yaşam alanınızda değişiklik yapma zorunlulukları olabilir. Sağlık harcamaları olası. Ertelenmiş işlerin hepsi peşi sıra önünüze düşebilir. Program dahilinde ilerlemek önemli.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkilerde kavgadan objektif tutumlara, öfke ve kontrol duygularından sizi geliştiren yaratıcı faaliyetlere yönelmelisiniz. Düşüncelerinizin onaylanmasından ziyade ortak doğrular önem kazanıyor.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir süredir harcamalarınızda artış yaşanmış olabilir. Bugün ev ya da iş konularında masraf yoğun. Hayalpereset tutumlarla ihtiyaçları abartabilirsiniz. Kontrollü davranmak ve sürekli verici olmamakta fayda var.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni girişimler için imkanlar gelişiyor. Ön hazırlık aşamasında tedbir ve detaylara hakimiyet çok önemli. Uluslararası konular, yeni uzmanlık alanlarında gelişmeler, hukuki konularda hassasiyetler olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu sağlık hassasiyetleri, sebepsiz gerginlik olası. Bireysel ihtiyaçlarınız için yüksek harcamalardan kaçınmak önemli. Geçici hazlara odaklanıp baskı yaratırsanız ters tepkilere maruz kalabilirsiniz.