Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Okan Bayülgen’in, hafta içi pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe geceleri yayınlanan ’Sade Vatandaş’ programında ’evlilik sözleşmesi’ konuşuldu.

Programa konuk olan Nilgün Belgün ve Okan Bayülgen arasındaki şaka yollu atışma ekran başındakileri de güldürdü.

3 kez evlenip boşanan Nilgün Belgün, "Aslanlar gibi efendice kendi maaşımla, bütçemle geçindim. Çocuğum için birinci evlilikte nafaka aldım sadece. Ben hep işimi yaptım. Ekonomik bağımsızlığım vardı ve erkeğe esir düşmedim" diye konuştu.

Televizyongazetesi'nde yer alan haberde programa konuk olan Avukat Kezban Hatemi’nin Yeni Medeni Kanun’da yer alan, 2002 yılından sonra yapılan evliliklerdeki edinilen malların boşanma durumunda eşler arasında eşit paylaşımının öngörüldüğü sözleri üzerine Nilgün Belgün, bir süre önce Bayülgen’in birlikte olduğu Şirin Ediger ile evleneceği söylentilerine gönderme yaptı.

Yorum yapmaktan kaçınan Okan Bayülgen ve Nilgün Belgün arasında şu diyaloglar yaşandı:

Belgün: Sen evlenirsen duy, durum bu!

Bayülgen: Keşke 2002’den önce evlenseydim! Yani aşk sözleri arasına bu da mı girdi? "Keşke seni 2002’den önce tanımak isterdim"! Vardır ya ’İlk erkeğin ben olmak isterdim’in yerine bu.

(Kahkahalar)

Belgün: Senin durumun acı, iyi düşün Okan Bayülgen, iyi düşün...

Bayülgen: Senin durumun çok daha acı ayol..

Belgün: Benim evlenmek istediğimi kim söyledi ama sen evlenirsin diye düşünüyorum.

Bayülgen: Sen daha evlenirsin.

Belgün: Geçen gazetelerde okudum, evlenecekmişsin de.. Senin için üzüldüm

Bayülgen: Bak bak bak! Yahu ben senin özel hayatına giriyor muyum? Üstelik konuk olarak geldiği programda benim özel hayatımı konuşuyor.

BAKMADAN GEÇME