Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Dünyaca ünlü modacı 56 yaşındaki Tommy Hilfiger'dan SABAH'a özel: "Türk sevgilimle bu yaz güney sahillerinizde tatil yapacağım..." Hilfiger, Türk asıllı eski model Dee Ocleppo ile New York'ta yaşıyor.

Türk sevgilimle bu yaz tatile geleceğim

New York'da görüştüğümüz modacı Tommy Hilfiger, Türk asıllı sevgilisiyle bu yaz Türkiye'nin güney sahillerine ineceğini söyledi.

Tommy Hilfiger, kendi ismiyle efsaneleşmiş Amerikalı modacılardan biri... Moda dünyasına Amerikan ruhunu kabul ettirmeyi başaran Hilfiger'la, New York Moda Haftası'ndaki defilesinden önce sohbet etme şansını yakaladım. Kaşmir kazağı, ütülü kot pantolonu ve klasik şıklığının yanı sıra, yaşındaki Tommy Hilfiger, mütevazılığıyla da insanı etkiliyordu...

* Markanız için hâlfaal olarak çalışıyorsunuz.
Evet, çok da severek, ilk günkü heyecanla çalışıyorum.

* Moda dünyasında neler değişti?
Rekabet çok arttı. Ayrıca trendler o kadar hızlı değişiyor ki, yetişmek imkânsız. Bunun yanında markalar için sadakat oluştu, müşteriler beğendikleri markaların peşinde koşuyorlar, arayışa girmiyorlar.

* İsminizin dünyaya yayılmasının sırrı nedir?
Markamızın statüsünü ve stilini ilk günden bugüne hep koruduk.

* Dokuz senedir markanız Türkiye'de, ama siz hiç gelmediniz...
Bu yaz Türkiye'ye tatile geliyorum. Planlarını da yaptık. Kız arkadaşım Türk asıllı. Onunla gelip, güney sahillerine ineceğiz. Önümüzdeki yıl da Türkiye'de 10. yılımızı kutlayacağımız için tekrar geleceğim. Büyük bir parti yapacağız.

* Kız arkadaşınızdan Türkiye hakkında çok şey duymuş olmalısınız.
Dee, uzun zamandır Türkiye'ye gitmemiş. İkimiz için de çok iyi fırsat olacak. İstanbul'un adını her geçen gün daha çok duyuyorum. Modernle eskiyi birlikte barındırıyorsunuz. Bunu da çok görmek istiyorum.


Sabah / Esra ÇORUH

BAKMADAN GEÇME