Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Korunmaya muhtaç kimsesiz çocuklara yardımı amaçlayan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda,
elli beşinci bölümde Feryal Gülman ve Gülay Kamaz’ın rol alarak vakıf ve faaliyetlerini anlattıkları “Aşk-ı Memnu” dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in de katılımıyla bir öğle yemeği düzenledi.

Sunuculuğunu Sencan Güleryüz’ün üstlendiği yemekte, “Aşk-ı Memnu” oyuncularının dizide kullandıkları tişört, elbise ve aksesuvarlar vakıf yararına açık arttırmayla satışa sunuldu. Lili-Dalia Garih, Feryal Gülman, Çiğdem Simavi, Emek Külür, Dilek Sabancı, Buket Taşdelen ve Atıl Kutoğlu gibi birçok tanınmış simanın katıldığı açık artırmadan elde edilen gelirin tamamı derneğe bağışlandı. Yemek sonrası sahneye çıkarak şiir okuyan Nebahat Çehre ile Selçuk Yöntem davetlilerden büyük alkış aldı. Davetten rol arkadaşı Beren Saat ile birlikte ayrılan Selçuk Yöntem, “Çok yararlı bir organizasyon olduğuna inanıyorum’’ dedi.

Organizasyona boksör Muhammed Ali’nin fotoğrafını taşıyan bir tişörtle katılan Kıvanç Tatlıtuğ, Muhammed Ali’nin hayranı olduğunu açıkladı. 150 bin TL’nin toplandığı yemekte, Behlül’ün tişörtü 3 bin 500 TL’ye, Bihter’in kolyesi ise 5 bin 500 TL’ye satıldı.

ÇOCUKLAR SEVİNECEK

“AŞK-I Memnu”nun Bihter’i Beren Saat, yapılan organizasyon ile ilgili olarak, “Benim bu organizasyonda çizmem, yüzüğüm, kolyem ve çantam satıldı. Çok iyi meblağlara satıldı diyebilirim. Ama her şeyden önce amaca uygun bir gün oldu. Yapılan bağışlarla birçok çocuğun hayelleri gerçekleşecek, çocuklar çok sevinecek’’ dedi.

HT MAGAZİN-Barış ENGİN

BAKMADAN GEÇME