Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

BANU Alkan, ablası Fehime ve kız kardeşi Bahar Alkan ile bir haftalık tatil için geldiği Bodrum'un Göltürkbükü Beldesi'ndeki 5 yıldızlı Bodrum Princess Resort Otel'in plajında denize üstsüz girdi.

Mayosunu getirmeyi unuttuğunu söyleyen 'afrodit', çevredeki gazetecilere rağmen üzerindekileri çıkartıp altındaki eşofmanıyla denize girdi. Gazetecilere adeta poz veren Banu Alkan'ın ardından yakalanmış gibi davranması şaşırttı.

Uzun süre denizde kalan Banu Alkan sudan çıkarken ablası Fehime ve kızkardeşi Bahar Alkan, havlularla kapatarak gazetecilerin örüntü almasını engellemeye çalıştı.

Denize ıssız koylarda zaman zaman çırılçıplak girdiğini söyleyen Banu Alkan, ilk kez gazetecilere yakalandığını söyledi. Bir süre gazetecilere sitemde bulunan Alkan, “Özellikle kış aylarında serin deniz suyu göğüslere faydalı. Bu nedenle üstsüz yüzüyorum. Cennet koyun çok ıssız olduğunu görünce, dayanamayıp kandimi denize attım. Aslında, her an gazetecilere yakalanabilirim diye düşündüm. Ancak, bu sezonda burada gazeteci olmaz diyerek, kendimi soğuk sulara bıraktım'' dedi.

Başkaları gibi yaz ortasında, başına gazetecileri toplayıp, üstsüz denize girerek ‘frikik vermediğini' anlatan Banu Alkan, “Kendimi, daha sağlıklı ve zinde hissettiğim için üstsüz denize giriyorum. Ayrıca görüyorsunuz formumdan hiç bir şey kaybetmediğim gibi şimdiye kadar göğüslerime estetik de yaptırmadım'' diye konuştu.


Yaşar Anter/MİLLİYET

BAKMADAN GEÇME