Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) İcra Kurulu'nun vakıf yararına düzenlediği defileli yemeklerin ikincisi önceki akşam Çırağan Sarayı'nda yapıldı.
Davetiyelerin 500 YTL'den satıldığı geceye İstanbul Valisi Muammer Güler, eşi Neval Güler, Semra Özal, Sinem-Ahmet Bayer, Beyza-Ahmet Ağaoğlu, Asuman-Hüsnü Güreli, Bilge Öztürk, Sergen Yalçın, Fatih Kıral, Yasemin Koşal, Deniz-Haluk Berdan, Arte Tahir gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 450 hayırsever katıldı.
TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, "Sizler ve bize destek olan dostlarımız sayesinde bugünlere geldik. O nedenle engelli tüm vatandaşlarımız adına sizlere teşekkür ederim" dedi.

42 parçalık defile
Gece, modacı Emel Acar'ın iki ayda hazırladığı ve "Engelleri Aşalım" adını verdiği 42 parçadan oluşan kreasyonun yer aldığı defile ile devam etti. Koreografisini Yasin Soy'un yaptığı defilede Şenay Akay, Elif Ece Uzun ve Tuğçe Güder'in de aralarında bulunduğu çok sayıda manken podyuma çıktı.
Defile sonrası Uğur Batur ve Petek Dinçöz tarafından mini bir müzayede düzenlendi. 10 bin YTL'den açık artırmaya çıkarılan Atatürk tablosu, işadamları Hüsnü Güreli, Erdal Acar, Ahmet Ağaoğlu ve TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer tarafından tam 500 bin YTL'ye satın alındı.
Defile ve müzayede sonrası sahneye Emel Acar imzalı beyaz bir kıyafetle çıkan Petek Dinçöz, söylediği şarkılarla yemeğe katılanlara keyifli anlar yaşattı

BAKMADAN GEÇME