Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Beşiktaş Belediyesi'nin Bebekliler Derneği'yle birlikte düzenlediği Bebek Şenliği'nde her gün bir parti ve konser var. Bebek'in ünlü restoranlarından ürünler de satışta...


Geleneksel Bebek Şenliği üç yaşında ve bu hafta sonu birbirinden renkli parti ve konserleriyle karşınızda. Çeşitli sanatçıların gün boyu performanslarını sergileyeceği, ünlü markaların ürünlerini tanıtacağı şenlik kapsamında Bebek Parkı'nda her gün bir parti veya konser düzenleniyor. Bugün Jelatin ft. Jay-Lal, yarın ise Gecko Roman Project sahnede olacak. Konserlerin dışında Bebek Şenliği'nde sürekli olarak Dinamo 103.8'in DJ'leri çalacak.
Etkinlikte çocuklar için de çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek. Çöpadam Resim Atölyesi bugün ve yarın çocuklar için resim dersleri ve kolektif duvar boyama çalışmaları yapacak.
Şenliğe gelenler ayrıca Bebek ve çevresinde yemek servisi yapan mekanların lezzetli ürünlerini tatma olanağını da elde edecek. Katılanlara Susam'dan döner, Adem Baba'dan balık ekmek, Sushi-Co'dan Çin mutfağı ve suşi, Catz'dan sosis ve patates, Şef Makbul'den kuru köfte ve mücver, Mini Mantı'dan hamur işleri, +cafe'den krep, Loop'tan taze meyve suları, Bebek'te Bir Fırın'dan ekmek ve pasta, Abbas'tan waffle sunulacak.
Şenlikte ayrıca 29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Kilyos Solar Beach'te gerçekleşecek Radar Live Festivali'nin biletleri de satılıyor.

"J harfli" konser

Bebek Şenliği bugün "J harfli" bir konsere ev sahipliği yapıyor. Jelatin ve Kangroove'un solisti Jay-Lal'ın ortaklaşa konserini kaçırmayın.

BAKMADAN GEÇME