Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Hangi ünlü surdan düştü, hangi ünlü kör olmanın eşiğine geldi?




EBRU AKEL: 
Rol aldığı bir dizinin denize düşme sahnesinde geminin motorunu durdurmayı unutan set ekibi yüzünden pervaneye sürüklendi. Ünlü sunucu, kameramanın son anda bağırmasıyla pervanenin altına girip parçalanmaktan kurtuldu.

KURŞUN YEDİ




EMRE ALTUĞ:
Hasret dizisinde rol icabı iki ateş arasında kalmak zorunda kaldı. Yakışıklı oyuncu kuru sıkı tabancalardan çıkan mermi parçaları ile kulağından ve kolunun altından yaralandı. Şarkıcı, "Bu kadar kişi arasında o parçalar bana nasıl geldi anlamadım. Kurşun kalbime gelseydi ölecektim" demişti.

FELÇ OLUYORDU





TÜRKAN ŞORAY: Türk Sineması'ndaki en büyük kazayı geçirdi. "Cemo" filminin setinde attan düştü ve boynu zedelendi. Şoray günlerce komada kaldı, ameliyatlara girdi çıktı, neredeyse felç kalıyordu. Şoray, Kadir İnanır'la oynadığı "Baraj" filminin setinde de boğulma tehlikesi yaşadı. Ünlü oyuncu zor hayata döndürüldü.

SURLARDAN DÜŞTÜ



CÜNEYT ARKIN:
Bugüne kadar rol aldığı bütün filmlerde tehlikeli sahnelerde gözü kapalı oynadı. Ve üstelik hiç dublör kullanmadı. Malkaçoğlu ve Kara Murat filmlerinde surların üzerinden atlarken 5 kez ölüm tehlikesi atlattı. Sanatçının dört kez de kolu kırıldı. 'Acı Günler' filminde de sırtında fünye patladı.

GERÇEKTEN ASILIYORDU

ENGİN ŞENKAN: Hatırla Sevgili dizisinde geçen yıl Yassıada mahkumu 'Rıza Bey'i canlandıran usta oyuncu rol icabı intihara kalkıştığında; izleyicilerin yüreğini ağzına getirmişti. Şenkan, "Çekim başladı, ayağımı vurdum tabureye ama o anda çelik tel koptu. Boynum kemere bağlı kaldı. 10-15 saniye öyle kaldım, ölüyordum" diye konuşmuştu.

MASAYA VURDU ELİ YARILDI

EMRAH: Birkaç yıl önce çektiği bir dizi setinde, sinirlenip masaya aniden yumruk attı. Masadaki meyve tabağı o şiddetle kırılınca Emrah'ın elinde derin bir kesik oluştu ve oluk gibi kan akmaya başladı. Emrah hastaneye zor yetiştirildi. Doktorlar, "Emrah Bey'i Allah korumuş. Yara iki santim daha damara yakın olsaydı kan kaybından kendisini kaybedebilirdik" demişti.

AZ DAHA KÖR OLUYORDU




KADİR İNANIR: Yeşilçam'da sette en çok kaza geçiren oyunculardan biri. Dublör kullanmayan İnanır, düşme ve donma tehlikesi geçirmenin dışında bir kez de kör olmanın eşiğinden döndü. Yıllar önce oynadığı bir filminde, ateş ettiği eski tüfeğin içinde sıkışan barutun yüzüne yakın patlaması sonucu yaralanan sanatçı kör olmaktan tesadüfen kurtuldu. Ünlü aktör, yine de kavgalı, çatışmalı film ve dizilerde oynamaktan çekinmedi.
Bugün

BAKMADAN GEÇME