Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Sahnede aşk itirafı


Türk müziğinin ünlü ismi Emel Sayın,öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu'nun "Emel Sayın'a Bir Yaşam Armağanı" adlı konsere onur konuğu olarak katıldı. Klasikleşmiş Emel Sayın şarkılarının davetlileri geçmişe götürdüğü gecede bir de sürpriz yaşandı.


"İnleyen Nağmeler ve "Gizli Aşk Bu" adlı unutulmaz eserlerin bestecisi ve söz yazarı olan değerli üstad ve bestekar Zeynettin Maraş'ın da davetliler arasında bulunduğu konserde, 38 sene boyunca adını sır gibi gizlediği "Gizli Aşk Bu"sözlerinin Emel Sayın'a yazdığını açıklayarak başta Emel Sayın olmak üzere herkesi şaşırttı.

Şiir okuması için sahneye davet edilen Zeynettin Maraş, şiirini okuduktan sonra sözlerine, "1968 yılında bestelenerek günümüze kadar gelip halen büyük bir beğeniyle dinlenilen 'Gizli Aşk Bu' bestemde, sayın Emel Sayın'a olan hayranlığımı dile getirmiştim. Bugüne kadar sır gibi sakladım ama Emel Sayın için düzenlenen bu özel gecede açıklamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben yaşlandım artık ama Emel Hanım'ın kişiliği, karakteri ve fiziği bir genç kızdan daha güzel. Onun daha bir çok gizli hayranı vardır. Değil 'Gizli Bir Aşk', ona 41 tane gizli aşk feda olsun" diyerek tamamladı.

/_newsimages/2492059.jpgYıllar sonra açıklanan gizli aşkın kendisi olduğundan dolayı oldukça şaşırdığını dile getiren Emel Sayın; "Son günlerde üstüste gelen olumsuz şeyler yaşamaktayım. Ama başım dik alnım ak ve vicdanım çok rahat. Bu gecede olmaktan dolayı büyük keyif alıyorum. Böyle bir itiraf ise beni son derece şaşırttı. Ya bende bir şey mi var ki, olumlu olumsuz her şey beni buluyor. Ama tüm olumsuzluklara rağmen bu itiraf son derece mutluluk verici. Beni bu güzel açıklamasıyla çok mutlu etti, onur verdi bana. Kendisine çok teşekkür ediyor ve hiç eksik olmasın başımızda diyorum" dedi.

SACİT ASLAN'IN BANA BİR ÖZÜR BORCU VAR
Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emel Sayın, Sacit Aslan'ın yaptığı "Babam, Emel Sayın'ı bir paşaya götürdü" şeklindeki açıklamalarından dolayı kendisinden hala bir özür beklediğini dile getirdi. Sacit Aslan'ın "Ben öyle bir açıklama yapmadım aslında, sadece o kitapta geçen bir alıntıyı söyledim" şeklindeki yeni açıklamasına ise Emel Sayın, "Bu açıklamayı nerede yaptı bilmiyorum ama ben, bu sözleri kendi ağzından bana söylemesini isterdim ve kendisinden hala bir özür bekliyorum. Kazanacağım bir mahkeme olmasına rağmen yasal yollara başvurmuyorum ve bu nedenle beklemedeyim. Biraz daha bekleyeceğim, bakalım neler olacak ve acaba ben beklerken bir özür dilemesi gerektiğini hatırlayacak mı?"şeklinde konuştu

BAKMADAN GEÇME