Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Çekimleri Malatya'da devam eden Saddamın Askerleri adlı sinema filminde Peşmerge kızını oynayan ünlü manken Tuğba Özay, siyasete kesin gireceğini söyledi.
Ünlü Manken Tuğba Özay'ın başrol oynadığı ve Kuzey Irak'ta Saddam Hüseyin döneminde bir peşmerge köyüne yapılan baskıları ve işkenceleri yansıtan Sadamın Askerleri Kara Güneş adlı filmin çekimlerine Malatya'da devam ediliyor.
Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Rüzgar Gani Şavata'nın yaptığı Saddam'ın Askerleri filminde başrolü, Yalçın Dümer ve Rüzgar Gani Şavata ile paylaşan Tuğba Özay ilginç açıklamalarda bulundu.
Film seti öncesinde Hasançelebi Beldesi'ni gezen Özay, burada vatandaşların siyasete girip girmeyeceği yönündeki sorusuna, "Siyaseti önümüzdeki dönemlerde düşünmüyor değilim. Şuan netleşmiş bir şey yok ama, ilerideki zamanlarda kesinlikle aktif siyasetin içerisinde olmak istiyorum. Bunun özellikle bir nedeni yok. Ama yıllardır politikaya karşı merak duyan bir insanım. Siyaseti seven bir insanım. Her ne kadar Türkiye'de çok zorda olsa, 2 dakikada insanın ipini çekerler bu ülkede. Ama ben halkım için yaşadığım topraklar için yaşadığımız dünya için güzel şeyler yapmak istiyorum. Bence gençlerin ve kadınların siyasete daha fazla ilgi duyması ve daha fazla aktif olması gerektiği inancındayım" dedi.
"Parti var mı" sorusunda da Tuğba Özay, "Halkın Partisi" cevabını verdi.


İHA

BAKMADAN GEÇME