Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise ile Kaan Yıldırım aşk mı yaşıyor? - İşte o fotoğraf! - Kaan Yıldırım kimdir?
        1

        Son dönemde yaptığı paylaşımlar ve giydiği iddialı elbiselerle gündeme gelen Hadise ile ilgili şaşırtan bir detay gözlerden kaçmadı.

        2

        Uzun bir süredir adı yeni bir aşk haberiyle anılmayan Hadise, sosyal medya hesabından bir köpekle çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Kalpli paylaşımlar yapan Hadise’nin yanındaki köpeğin, Kaan Yıldırım’a ait olduğu ortaya çıktı.

        3

        Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikiliyi aşk dedikodularına karıştırdı.

        4

        Hadise, geçtiğimiz haftalarda "Kim diyor yalnız olduğu mu? Niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz? Biri olsa da söylemem." açıklamasını yapmıştı.

        5

        Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

        6

        Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı.

        7

        2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

        14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ