Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise trafikte yüzünü sakladı!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hadise, önceki akşam Baltalimanı'nda otomobilinde kırmızı ışıkta beklerken görüntülendi. Karşısında basın mensuplarını gören Hadise, eli ile yüzünü gizledi.

        2

        Gazetecilerin sorularına yanıt vermeyen ünlü şarkıcı, kırmızı ışık yanmasına rağmen şoförüne eliyle, "Devam et" işareti yaptı.

        Hadise'nin şoförü ise yeşil ışık yandıktan sonra hızlıca oradan uzaklaştı.

        3

        GÜVENLİĞİ SEFERBER ETTİLER!

        Hadise ile Mehmet Dinçerler, geçen hafta da Ulus'taki özel bir hastaneden çıkarken görüntülenmişti. Basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenen çift, hastane güvenliğini ayağa kaldırmıştı.

        Güvenlik görevlilerinin, basın mensuplarına, "Ağabey rica ediyorum çekmeyin. Yoksa işimizden olacağız, şikayet edeceklermiş. Burada çekmeyin." demesi üzerine uzaklaşan gazeteciler, Ulus'ta ikilinin aracını beklemişti.

        4

        KIRMIZIDA GEÇTİ, ÇEVİRMEYE TAKILDI

        Muhabirleri fark eden Hadise ile Mehmet Dinçerler'in şoförü kuralları hiçe sayarak, kırmızı ışıktan geçmişti. Ardından Levent'te çevirmeye takılan çift, durmak zorunda kalmıştı. Otomobilin durması ile karşısında basın mensuplarını gören ikilinin panik halleri objektiflere yansımıştı.

        Hastahaneye neden geldiklerini ve neden kaçtıklarını soran muhabirlere yanıt vermeyen aşıklar, daha sonra hızla Hadise'nin İstinye'deki evine doğru yol almıştı.

        5

        KORONAVİRÜS TESTİ YAPTIRMIŞ

        Kısa bir süre sonra Hadise'nin yılbaşı sahnesinden önce koronavirüs testi yaptırdığı ortaya çıkmıştı.

        Sosyal medya hesabından testin sonucunu açıklayan Hadise, "Yılbaşı konseri öncesi kimseyi riske atmamak adına dün PCR testi yaptırdım. Çıkan haberler neticesinde test sonucumun negatif olduğunu tüm sevenlerimle paylaşmak istedim." şeklinde konuşmuştu.

        6

        ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

        Öte yandan Hadise ile Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz aylarda tatil için Çeşme'ye gitmişti. Çift, Çeşme'den İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirerek ölümden dönmüştü. Korkudan bayılan şarkıcının, uzun süre kendine gelemediği iddia edilmişti.

        7

        "HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU YAŞAMADIM"

        Hadise basına yansıyan haberlerin ardından Twitter hesabından açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

        Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.

        8

        Çiftin birliktelikleri Bodrum'da çekilen bu fotoğrafla belgelenmişti.

        9

        "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTERİZ"

        Hadise verdiği bir konserinde anne olma istediğini dile getirerek, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ