Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hakan Çalhanoğlu'un Bodrum tatili sürüyor! İki özel oda tuttu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Özel jetle Bodrum'a gelen futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Bodrum tatili tam gaz devam ediyor.

        2

        KEYİFLİ TATİL

        Önceki gün konakladıkları otelin plajında görüntülenen Çalhanoğlu, ailesiyle birlikte tüm gün denizin ve güneşin tadını çıkardı. Kızı ile denizde oyunlar oynayan Hakan Çalhanoğlu'nun eşi ile keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.

        3

        İKİ AYRI ÖZEL ODA TUTTU

        Tatil sezonunu açan Çalhanoğlu, ayrıca otelde kalmak için yan yana iki ayrı özel oda tuttu. Uzun süredir İtalya'da top koşturan ve geçtiğimiz günlerde Milan'dan ezeli rakibi Inter'e transfer olan futbolcunun tuttuğu özel odaların günlük fiyatının ise toplam 2 bin Euro (yaklaşık 21 bin TL) olduğu öğrenildi.

        4

        Geçtiğimiz günlerde özel jet ile Bodrum'a gelen Hakan Çalhanoğlu, eşi Sinem Hanım ve iki çocuğuyla havalimanında görüntülenmişti.

        5

        "NE SÖYLEYEBİLİRİM Kİ!"

        Çalhanoğlu, gazetecilerle kısa süre sohbet etti. Muhabirlerin, "Inter'e transfer olmanız Milan taraftarlarını kızdırdı. Formanızı yakarak tepki gösterdiler. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Transferim gerçekleşti. Mutluyum. Taraftarların yaptığına gelince, ne söyleyebilirim ki?" diyerek, kaldığı otelin yolunu tutmuştu.

        6

        Otele yerleşen Çalhanoğlu, odasının önündeki havuzda ailesiyle vakit geçirmişti. Milli yıldız, ilk önce oğlu Ayaz'ın biberonundaki mamasını eliyle soğutmuştu. Ardından kızı Liya'nın havuza girmesi için kolluklarını şişirmişti.

        7

        Bir ara oğlunu havuza sokup, çıkaran Çalhanoğlu, daha sonra kızı ile yüzmüştü. Hakan Çalhanoğlu'nun ailesiyle Bodrum'da başlayan tatil macerası objektiflere böyle yansımıştı.

        8

        Çift, 3 yıl önce boşanma kararı almıştı. Ancak o dönem hamileliğinde 6 ayı geride bırakan ve anne olmak için gün sayan Sinem Gündoğdu ile Hakan Çalhanoğlu, sürpriz bir kararla evliliklerine yeniden bir şans vermişti.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ