Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Amatör Spor Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

        Gençlik ve Spor İlçe Müdürlü tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen etkinlikte katılımcılar masa tenisi oynadı, bilek güreşi yaptı ve çuval ile halat çekme yarışması gerçekleştirdi.

        Etkinliğe katılan Kaymakamı Mert Kumcu ve Emniyet Müdürü Adem Köpük de gençlerle masa tenisi oynadı, halat çekme yarışı yaptı.

        Kumcu, hafta kapsamında düzenlenen programda aktivitelerin yapıldığını belirterek, "Bu bölge yıllar önce terörle anılan bir bölgeydi ama şu anda huzur hakim. Bölge ikinci baharını yaşıyor. Bizler de burada çok güzel bir ortamda bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Çukurca'yı spor, sanat, kültür şehri haline getirmek için hep birlikte çabamız devam edecektir." diye konuştu.

        Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler