Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (03 Mayıs 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Yay burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünlerde azabilir. Ev işlerinde temizlik için çok uygun bir gün. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maceracı ruh haliniz eğlenceli konular üzerine yoğunlaşacak.Yalnız kafanıza buyruk davranışlarınız yakın çevrenizle bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Birçok konuda işin fiziksel yönüne odaklanacaksınız. Siz yaptığınız her şeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda özgürlükten yana tavırlarınız gün içinde anlaşmazlıklara neden olabilir. Biraz fedakârlıkla gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki detaylar gün içinde sizi uğraştırabilir. Özellikle arkadaş çevrenize karşı sorumluluklarınızı yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı güzelleştirecek alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir. Aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz bu aralar ön planda olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Enerjinizi ailenize yönelik konularda kullanacak ve kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Hayata karşı tereddütleriniz hareket etmenizi zorlaştırıyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akrabalarınızdan tam destek alarak iletişiminizi hızlandıracaksınız. Hayatınızın kontrolünü sağlayamayınca dengeniz hemen bozuluyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelirlerinizin, yetmediğini fark ediyorsunuz. Bol keseden harcadığınız paraların hesabını şimdi tutmanız çok anlamsız. Moralinizi yüksek tutun.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Keyfinize düşkün bir şekilde günü geçireceksiniz. Kendi isteklerinize daha fazla önem vermeniz sevgilinizle anlaşmazlıklara neden olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne isteksiz başlayabilirsiniz. Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızda değişimler söz konusu.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda çevrenizle paylaşımlarınız yoğun olacak. İş hayatınızdaki oluşumları nasıl harekete geçireceğinizi ön planda tutacaksınız.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ