Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (04 MART 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün Güneş, Neptün ile birleşecek. Enerjimiz düşük olabilir, sağlığımıza, bağışıklık sistemimize gereken özeni göstermeli, kararsızlıklardan, dağınık adımlardan, net olmayan durumlardan kaçınmalıyız. Ayrıca başkalarına yardım etmek önem kazanabilir. Sevdiklerimizle konuşmalarımızı ve paylaşımlarımızı hızlandırabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya çalışın. İç dünyanızla bağlantınız iyi.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Gelecek planlarınızı yapmak için güzel bir gün ama birçok noktada kafanız karışık olabilir. Bugün insanlar sizi değil, siz onları yönlendirmelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli iş konularında dağınık ve biraz da enerjiniz düşük hareket edebilirsiniz. Kararsızlıklardan uzak durun ve insanlara yardım ederken abartmayın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, ticaret alanlarında enerjiniz düşük olabilir. Önemli projeler, konuşmalar ve anlaşmalarınız için fikir işbirliklerine gidebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eşinizin veya sevgilinizin para hayatında bazı sorunlar ve dağılmalar oluşabilir. Bu pazar parasal konularda önemli çözümler karşınıza gelebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızda hem sizin hem partnerinizin enerjisi düşük olabilir. İlişkinizdeki açmazları konuşmak için harekete geçebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işleriniz için enerjiniz istediğiniz gibi olmayabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalısınız yoksa hastalıklara yakalanma ihtimaliniz oluşabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Oldukça fedakâr ve bir yandan da anlayışlı olacaksınız. Kafanız biraz karışık olsa bile, hoşlandığınız insana bu süreçte çok anlam yüklemeyin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile hayatınızda enerjiniz düşük olacak. Tembellik yapmak önem kazanırken, bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizdeki insanlara karşı enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Etrafınızdakiler her konuda size dayanmak isteyebilirler.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi alanda gözünüzü dört açarak ilerleyin. Sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde olacak, arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel girişimlerinizde kafanız karışık ve bulanık olabilir. Enerjinizi bugün iyi hissetmeyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanları yanıltmamaya özen gösterin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ