Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (18 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün devrede olan Merkür- Jüpiter kavuşumuyla, önemli iş görüşmeleri ve cazip bazı teklifler karşımıza gelebilir. Bu dönemde fikirlerimizde ve düşüncelerimizde büyüyerek, zenginleşerek ilerleme isteğimiz yüksek olacak. Bu yönde plan yaparken, çevrenizdekilerin görüşlerine kulak asmayı unutmayın. Gelecek planlarına odaklanırken abartılı bazı anlatımlar, ifadeler, söylemler ve hatta aşırı iyimserlik söz konusu olabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizde çevrenizdeki insanları etkilemesini başaracaksınız. Ortaklaşa parasal konularda birtakım şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Toplumsal işlerde fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Büyük bir proje devreye girebilir. İş alanlarınızda kendinizi zenginleştireceğiniz bir dönem. Yine günlük hayatınızda yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız yüksek olabilir. Bir yandan da sanatsal işlerinizde kendinizi göstereceksiniz. Bu alanlarda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gayrimenkul alım satımında fırsatlar karşınıza gelebilir. Fırsatları sevdiğiniz insanla konuşarak birbirinize aktarmaya çalışın. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel konularda çok güzel fırsatlar, şanslar ve teklifler karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde güzel bir teklif karşınıza gelebilir, maddi konularda seçenekleriniz yüksek olabilir. Kendinizi bir anlamda iyi hissedeceksiniz, planlarınız iyi akacak.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Keyifli görüşmeler hayatı bir oktav yüksekten algılatabilir. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz, aynı anda karşınıza birden fazla fırsatın da geldiğini görebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Cazip bazı teklifler karşınıza gelebilir, güzel işlerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınızın arttığını göreceksiniz. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizden gelecek bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. İş ve özel hayatınızda şanslar karşınıza gelebilir. Teklif beklediğiniz biri varsa beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutkulu yanlarınızla toplum önündeki konuşmalarınızda dikkat çekebilirsiniz. Kariyerinizde güzel anlaşmalar devrede olabilir, önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşınıza gelecek bir fırsat, ayaklarınızı yerden kesebilir. Eğitim, seyahat, hukuk, medya, ticari işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Seçenekler sizi heyecanlandırabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ