Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (24 ARALIK 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Balık burcunda olacak. Astrolojide Balık burcu ayakları ve ayak parmaklarını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı zorlamamaya özen gösterelim. Genel olarak duygusal olacağımız şu birkaç günde partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sosyal hayatınız göz önünde olacak. İlişkilerinize dair konuşmalarda bulunacaksınız. Birinin size yol göstermesine ihtiyacınız olabilir, tavsiyelere uyun.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızda pişmanlıklar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla planlar yapacaksınız. Çevrenizdeki olaylar hayatınızı renklendirebilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızı rahatlatmak için farklı yöntemlere başvurabilirsiniz. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde organize olmak isterken, içsel gerilimler yaşayıp sıkılabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize karşı biraz daha az baskıcı olmaya çalışın. Akşam saatlerinde farklı ortamlarda ve değişik insanların yanında vakit geçirmek size çok iyi gelebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aklınız ve gönlünüz sevdiğiniz insanla bir arada olmak isteyecek. Akşam saatlerinde parasal konularla ilgili önemli konuşmalar yapmanız gerekebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda tamamlamanız gereken konular ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetip olayları dışarıdan izlemelisiniz. O zaman hayat daha rahat akacak.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aklınıza takılan konuları ciddi bir platformda insanlarla konuşmak isteyeceksiniz. Para harcamalarınızdan ve yapmak istediklerinizden pişman olmayın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız yerlerde güçlü duygularınızı kontrol etmeniz gerekecek. Akşam saatlerinde daha çok eğlenceye ve keyfe vakit ayıracaksınız, tadını çıkarın!

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Akrabalarınızın sorunları üzerine eğilebilirsiniz. Yapamadığınız işler için pişmanlıklarınızı geride bırakın. Akşam saatlerinde vaktinizi evinize ayırmak isteyeceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Somut şeyler elde etmek istiyorsunuz. Hayata biraz daha olumlu yaklaşmanız gerekiyor. Sosyal ortamlarda parasal konular çok çabuk moralinizi bozabilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, başkalarının yardımına koşmaktan ve onlar için fedakârlıklar yapmaktan zevk alacaksınız. Geleceğinize dair güzel konular hayatınızda şekillenmeye başlıyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyallik ve paylaşım sizi biraz yormuş gibi görünüyor. Endişelerinizi ve korkularınızı kafanızda büyütmeye meyillisiniz. Bunu aşmak için keyifli insanlara yönelin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ