Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (25 OCAK 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN oluşan Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla fikir ve düşüncelerimizde hayat bizi destekleyecek. Şanslı etkiler ve iyimser duygularla hareket edeceğiz.

        Gezmek, öğrenmek ve bilgimizi artırmak istediğimiz alanlarda hayat bize gülebilir. Önemli anlaşmalarımız ve toplantılarımız için bugünün enerjisinden faydalanmaya özen gösterelim. Uzun vadeli, geleceğimizi ilgilendiren, son derece önemli adımlar atabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş alanlarınızdaki uğraşlarınızın maddi yönden karşılığını alabilirsiniz. Diğer insanlardan göreceğiniz destek, iş ve kariyer hayatınızda sizi yukarılara taşıyabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak hareket etmeniz gereken işlerinizde kendinizi şanslı görebilirsiniz. Özel hayatınızda coşkulu bir iyimserlik devrede olabilir. Sevdiğinizden bir tatil sözü alabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizin parasal yönlerini kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Yaptığınız işlerin faydasını görebilir, işinizde karşınıza gelecek olan fırsatlarda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda şansınız ve keyfiniz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insan size sözler verebilir ya da siz ona vaatlerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizi çabuk halledecek, ailenizdeki insanların sizin sözlerinizin dışına çıkmadıklarını fark edeceksiniz. Özellikle babanızın kardeşleriyle kurduğunuz iyi ilişkiler keyfinizi artırabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızdaki konuşmaları yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşacaksınız. Çocuğunuzla olan iletişiminizi yoluna koyacaksınız. İyimser yönlerinizle hareket edeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda parasal yönden güzel gelişmeler var. Ailenizdeki insanlara yardım edebilir ya da onlardan destek görebilirsiniz. Evle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İletişime dayalı işlerinizde fırsatlar ayağınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz konularda keyfiniz yerinde olabilir. Vereceğiniz sözleri abartmamalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda durduğunuz işlerde şansınız yüksek olacak. Yabancılarla yaptığınız işler varsa güzel gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik bir şekilde istediğiniz sonuçları yaratacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek önem kazanıyor. Önemli işlerinizde güzel anlaşmalar ve konuşmalar devreye girebilir. İşten elde edilen gelirlerinizde artış olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaptığınız planlar, iş hayatınızda güzel açılımlar sağlayabilir. Beraber çalıştığınız insanlardan güzel destekler alacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde şanslı bir gün sizi bekliyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizden göreceğiniz destek yüksek olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar önem kazanacak ve size fırsatlar yaratacak. Kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ