Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (26 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN öğlen saat 11.03’e kadar Ay kova burcunda olacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Arkadaşlarımızla, çevremizle değişik yerlerde bulunabiliriz. Öğleden sonraysa Ay, balık burcuna geçiyor. Diğer insanlara yapacağımız yardımlarla pazar günümüz renkli geçebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız göz önünde olacak, özel hayatınıza ve ilişkilerinize dair konuşmalarda bulunacaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplum içinde ve kalabalık ortamlarda vakit geçirmek, evinizde dinlenmekten daha önemli olabilir. Sosyalleşmeye ihtiyacınız var.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık yerlerde kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda bugün bağışlayıcı tavırlarınızla puanları toplayacaksınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda kendinizi iyi hissedebilirsiniz ama öğleden sonra farklı ortamlarda, değişik insanların yanında olmak size iyi gelebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aklınız sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan yana olacak. İlişkinizde baskınlığınızı biraz azaltmalısınız. Parasal konuşmalarınızı artırabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Koşturmanız gereken konu ve olaylar ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetmelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizle vakit geçirebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Mantığınızla hareket ettiğiniz müddetçe daha az zarar göreceksiniz. Aklınıza takılanları ciddi bir platformda konuşmak isteyeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizle ilgili öğrenmeniz gereken daha çok şey var. Öncelikle göz önünde olacağınız yerlerde güçlü duygularınızı kontrol etmeniz gerekecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizin sorunları üzerine eğilebilirsiniz. Öğleden sonra vaktinizi evinize ve ailenize ayırmak isteyeceksiniz. Onları ihmal etmeyin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda parasal konular çabuk moralinizi bozsa bile bu pazar arkadaşlarınızla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarının yardımına koşmaktan zevk alabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel konu ve olaylar hayatınızda şekillenmeye başlıyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Endişelerinizi ve korkularınızı kafanızda büyütmeye meyillisiniz. Keyifli insanlara yönelin. Öğleden sonra alacağınız haberler üzerinizde heyecan yaratabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ