Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (28 OCAK 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BU hafta gökyüzünde oluşan MerkürUranüs dik açısıyla, sıkılganlıklarımız ve tepkilerimiz yüksek olabilir. Olaylardan çabuk sıkılabilir, bize ne yapmamız gerektiğini söyleyenlere çok çabuk tepki verebiliriz. Farklı, konular her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. Anlaşmazlıklara açık olacağız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, toplum önünde kişiliğinizden kaynaklı sürtüşmeler yaşamaya meyilli olacaksınız. Yakın çevrenizle beraber plan ve programlar yapmalısınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işlerinizde fikirsel anlaşmazlıklar oluşabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana karşı kolay tepki verebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde ortaklaşa para alanlarınızda sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Hemen tepki vermeyin. Ev ortamları ve aileniz için yapacaklarınız sizi rahatlatabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda sakin olmaya özen gösterin. Yakın çevrenizden alacağınız tavsiyeler, kalabalık yerlerde yapılan programlar sizi sakinleştirebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat ve işlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakin durmaya ve hayata keyifle bakmaya çalışın. Sizi sevenlere karşı daha anlayışlı olun.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda tutkularınızla hareket etmek bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Çocuğunuzla olan ilişkilerinizde çok dikkatli olmalısınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı konuları gözünüzde fazla büyütmeyin. Ev ve aile yaşantınızda fazla tepki verebilirsiniz. Dış ortamlarda bulunmalı, temiz hava almalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizde birtakım anlaşmazlıklar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikteyken size söylenilenleri kafanızda büyütebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olaylara çok çabuk tepki verebilir, hayattan çabuk sıkılabilirsiniz. Sinirinizi ve öfkenizi sevdiklerinizden çıkarmayın. Sevdiğiniz insanla değişik planlar yapın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar söylediklerinizi herkese kabul ettirmeye çalışıyorsunuz, bu da sıkıntılara neden oluyor. Sizi oyalayacak işlere kanalize olmanız gerekiyor.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Az tanıdığınız insanlarla olan paylaşımlarınız enerjinizi yükseltebilir. Spora vakit ayırmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlık ilişkilerinizde anlayışsız davranabilirsiniz. Harcamalarınızda kafanıza göre davranacaksınız. Aile hayatınızda daha mutlu olabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ