Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (8 ŞUBAT 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN sabah saat 10.18’den, 16.53’e kadar Ay boşlukta olacağı için önemli işlerimiz ve görüşmelerimiz varsa çok dikkatli olmalıyız. Tamamlanması gereken işlerimizin üzerine düşebiliriz. Saat 16.53’ten sonra Ay, Yay burcuna geçiyor. Etrafımızda ve dünyada olup biten konularla her zamankinden daha ilgili olabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, ortak parasal konularda şanslısınız. Öğleden sonra kafanıza göre davranmak isteyebilirsiniz. Değişimleri kolay karşılayacak ve farklı yönlerinizi öne çıkaracaksınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Seyahatlerinizde ve iş alanlarınıza dayalı konularda her zamanki kararlarınızdan farklı kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok para işlerinize koşturabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizde özgür etkiler altında olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla planlar yapacaksınız. Öğleden sonra özel hayatınızda sakin olmaya gayret etmeniz gerekecek.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yerinizde duramayacaksınız. Göz önünde olmak ve dolaşmak gibi etkileriniz yüksek olacak. Yapmak istediklerinize ve kafanızda oluşturduğunuz planlara odaklanabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak çevre alanlarınızda keyifli etkilere sahip olacaksınız. Organize etmeniz gereken işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Yakınınızdaki insanlara akşam saatlerinde anlayışla yaklaşın.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. İş alanlarınızda parasal konulara bakışınız mütevazı olacak. Çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz. İsteklerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Güzel organizasyonlar sevdiğiniz insanla aranızdaki buzları eritecek. Bu aralar her şeyi güzel ve pozitif algılamak isteyebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda başkalarını düşünmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapacağınız geziler sizi rahatlatabilir. Yakın çevrenizi evinizde de ağırlayabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Kendiniz için para harcamaya yönelebilirsiniz. Sorumlulukla yaklaştığınız yakın çevre işlerinizi ve ilişkilerinizi iyi organize etmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Ailenize karşı davranışlarınız iniş çıkışlı olabilir. İhtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz şeyler almaya yatkın olacaksınız. Bu aralar içinizde doldurulması güç bir his olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Öğleden sonra kafanızdan geçen planları hayatınıza aktarmak kolay olacak. Beklentilerinizi düşük tuttuğunuz zaman kazandığınızı biliyorsunuz. Hırslarınızı törpülemelisiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınıza yön verirken, küçük detayları gözden kaçırmayın. Enerjinizi dikkatli ve kontrollü kullanın. Kariyerinizde başkalarına karşı hoşgörüyü elden bırakmamaya çalışın.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ