Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Subaşı: Evlilik düşüncesi hayatımızda yok - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Hande Subaşı, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Tatil dönüşü görüntülenen Subaşı, yeni projeleri için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

        2

        "ŞU AN EVLİLİK DÜŞÜNCESİ HAYATIMIZDA YOK"

        İş insanı Alican Ulusoy ile uzun süredir aşk yaşayan Hande Subaşı, bu projelerde en büyük destekçisinin sevgilisi olduğunu da dile getirdi.

        Gazetecilerin "Evlilik" ile ilgili sorularına da yanıt veren ünlü oyuncu, "Herkes bizim için iyi dileklerini iletiyor, sağ olsunlar ama biz şu an çok mutluyuz. Her şey yolunda ama şu an için evlilik düşüncesi hayatımızda yok" dedi.

        3

        "KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

        Subaşı, geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan "Bir süredir aşk yaşadığı Alican Ulusoy ile evleniyor" haberleriyle ilgili konuşmuştu.

        Hande Subaşı, "Ben zaten sosyal medyamda bu konu ile ilgili açıklama yaptım ve bu konuyu konuşmak istemiyorum. Çok teşekkür ederim" demişti.

        4

        "İTİBAR ETMEYİNİZ"

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

        10 aydır huzurla, özenle, sevgiyle süren ilişkimizi saklamadık, kaçınmadık ama basının gözü önünde yaşamaktan da imtina ettik. Hiçbir gerçekliği olmayan, ilişkimizin geleceğiyle ilgili klişe yakıştırmalar ve yakışıksız başlıklarla yazılan hayali senaryolara itibar etmeyiniz. Basının da bu konuda daha gerçekçi ve özenli olmasını dilerim.

        5
        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ