Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hatay'da kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar için arama çalışmaları başladı

        Alınan bilgiye göre, Amanos Dağı eteklerinde bulunan Arpalıuşağı Mahallesi'ndeki yakınlarına ailesiyle birlikte ziyarete giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar, zihinsel engelli bir yakınıyla ormanlık alanda bulunan kaynaktan su doldurmaya gitti.

        Bir süre sonra çocuğu su kaynağının bulunduğu alanda bırakarak bölgeden ayrılan aile yakını geri döndüğünde Tatar'ı bulamadı.

        Ufuk Tatar'ın kaybolduğunu fark eden ailesi de durumu jandarmaya bildirdi.

        İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri bölgede drone ve iz takip köpeğinin de katılımıyla arama çalışması başlattı.

        Ailenin ise perişan olduğu görüldü.

        LEYLA'DAN 17 GÜNDÜR HİÇBİR İZ YOK

        REKLAM

        Ramazan Bayramı'nın ilk günü bayramlaşmak için gittiği Bezirhane Köyü'nde kaybolan Leyla Aydemir için arama çalışmaları sürüyor. Çalışmalara Batman'dan gönüllü katılan 5 kişilik avcı ekibi, ilk olarak dere yataklarını aradı. Bir ize rastlanmayınca çalışmalar köy içinde yoğunlaştırıldı. Tarım arazilerinde inceleme yapan profesyonel avcılar, dürbünlerle kargaların izini takip ediyor.

        Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla'dan 17 gündür hiçbir iz yok

        EYLÜL'DEN ACI HABER...

        Ankara Polatlı’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni, köye bir km uzaklıkta yeni dikilmiş elektrik direğinin dibinde gömülü halde bulundu. Türkiye'nin kanını donduran vahşi cinayetle ilgili detaylar da dehşete düşürdü.

        Eylül’ün boğularak öldürüldüğü, vücudunda kesici ve delici alet tarafından bırakılan izlere rastlandığı öğrenildi. Tutuklu Uğur K.’nın cinayeti intikam duygusuyla işlemiş olabileceği üzerinde duruluyor.

        Ayrıca zanlının pedofil eğilimi gösterdiğine ilişkin bulgulara ulaşıldı. Öte yandan tek kişilik hücrede tutulan zanlının son gelişmelerin ardından yeniden sorgulanacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ