Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazal Kaya: Anneyim, umutsuzluğa düşemem - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl meslektaşı Ali Atay ile nikah masasına oturan Hazal Kaya, Aralık ayında da çocuğunu dünyaya getirmişti.

        2

        Alem dergisinin Instagram'daki canlı yayınına konuk olan Kaya, bebeğini kucağına aldıktan sonraki süreçte yaşadıklarını anlattı.

        Ünlü oyuncu şunları söyledi:

        Anne olduktan sonra daha fazla duygusallaştım. Bizim umutsuzluğa düşme hakkımız yok. Sabahtan beri videolar izliyorum. Piyano çalan, şiir okuyan çocukları görünce çok duygulandım.

        3

        "KADINLARIN BİRBİRİNE BASKISI ÇOK FAZLA"

        Hemcinslerinin kendisine yaptığı psikolojik baskıdan da bahseden Hazal Kaya, Hamilelik zamanlarımda eczanede 'Emzireceksin değil mi' diyen bir teyzeyle karşılaştım.

        Yine hamileyken kahve sırasında bir kadın bana 'Normal doğuruyorsunuz değil mi' diye sordu. Kadınların birbirine baskısı çok fazla.

        4

        "MÜZİK ÇALINCA TEKME ATARDI"

        Kaya, oğlunun müziğe karşı ilgili olduğunu söyleyerek, "Karnımdayken de müzik çalarsa tekme atardı. Şimdi annem çeşitli müzikler dinletiyor. Beğenmediği bir şarkı olunca Fiko ağlayıp değiştirtiyor. Belli ki net bir insan olacak" dedi.

        5

        "HEP AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURUM"

        Oyuncu, şimdiye kadar ki yetiştirilme tarzına da değinerek, "Annem sağ olsun. Hep ayaklarımın üstüne basmak zorunda kaldım. Şana şöhrete uçmak için izin vermedi. Çok küçük yaşta başladım ve yanımda biri olması gerekiyordu. Hep yanımdaydı" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ