Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Helena Christensen'den 52 yaş pozu - Magazin haberleri
        1

        Eski Victoria's Secret modeli Helena Christensen, kariyerini tasarımcı olarak sürdürüyor. Pandemi nedeniyle New York yakınlarındaki Catskills Dağları'nda bulunan evinde işlerini sürdüren Christensen, ortağı ile birlikte hazırladığı yeni koleksiyonun tanıtımını da kendisi yaptı.

        2

        Bikini, mayo, pareo, tunik modellerini giyip kamera karşısına geçen 52 yaşındaki eski model, çekildiği fotoğrafları da Instagram hesabından yayınladı.

        3

        Verdiği pozlarla adeta yıllara meydan okuduğunu gözler önüne seren Helena Christensen'ın paylaşımları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        BAĞIŞ YAPMIŞTI

        Christensen, geçtiğimiz aylarda bu süreçte elde ettiği gelirin bir kısmını, koronavirüs salgınından olumsuz yönde etkilenen New York'un yaşlı halkına yardım eden bir vakfa bağışladığını açıklamıştı.

        5

        "DOĞADA OLMAK BİZİ YARATICI HALE GETİRİYOR"

        Helena Christensen, dağ evinde geçirdiği zaman dilimini, "Doğada olmak bizi yaratıcı hale getiriyor. Ayrıca bir yandan New York'ta yaşayanlara bu zor süreçte nasıl yardım edeceğimizi düşünüyoruz" şeklinde değerlendirmişti.

        6

        BUZ GİBİ DUYA GİRMİŞTİ

        Sosyal meyda hesabını aktif kullanan Christensen, geçtiğimiz mart ayında köpeği Kuma kendisini karların üzerinde oturup izlerken buz gibi nehre girmişti.

        Helena Christensen, bu uygulamanın metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktığını, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, kan dolaşımını artırdığını ve stresi önlediğini söylemişti.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ