Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hırvat basınından Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı yorumu - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında Fenerbahçe'nin Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına 4-1 yenilmesi Hırvat basınında geniş yer buldu.

        2

        Ülkenin köklü gazetelerinden "Jutarnji List"in maça ilişkin haberinde "Dinamo Zagreb, Fenerbahçe'ye karşı oyunu domine etti." ifadesi kullanıldı.

        3

        "Maksimir'de rapsodi" başlığının kullanıldığı gazetede, Dinamo Zagreb'in UEFA Avrupa Ligi'ne büyük bir zaferle başladığı belirtilerek, "Organize ataklar, güzel paslaşmalar, harika goller... Dinamo gerçekten etkileyiciydi." değerlendirilmesinde bulunuldu.

        4

        "Vecernji List" gazetesindeki "Muhteşem Dinamo, Fenerbahçe'yi ezip geçti." başlıklı haberin detayında, Dinamo Zagreb'in teknik direktörü Nenad Bjelica'nın net oyun vizyonuna sahip bir takım oluşturduğuna değinildi.

        5

        Karşılaşmada iki gol kaydeden Izet Hajrovic'in ön plana çıkarıldığı gazetede, Bosna Hersekli futbolcunun dün gece çok etkili olduğu vurgulandı.

        6

        "Gol"ün "Dinamo, Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nin ilk haftasında dağıttı." başlıklı haberinde, Hırvat takımının bu sezon için büyük umutlar verdiği kaydedildi.

        7

        "Spornet"in haberinde ise Dinamo'nun Fenerbahçe'yi 4-1'lik farklı bir skorla geçtiği vurgulanarak, "Dinamo, Avrupa Ligi'ne daha iyi bir başlangıç yapmayı düşünemezdi. Zagreb'e konuk olan Fenerbahçe kesinlikle yenilgiyi hak etti." ifadeleri kullanıldı. (AA)

        8

        SKORER'İN DERLEDİĞİ DİĞER BAŞLIKLAR:

        Sportske Novosti: Dinamo aciz Fenerbahçe'ye dört attı.

        9

        24Sata: Fantastik Dinamo, gol rapsodisinde Fenerbahçe'yi yıktı.