Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos HT Magazin 2017'nin hafızalara kazınan olaylarını ele aldı
        1

        Yok böyle yıl! Magazin basını yıl belki de daha önce hiç olmadığı kadar fazla mesai yaptı. Yeni ilişkiler, ayrılıklar, evlilikler, boşanmalar ve ihanetler derken koca bir yıl daha avuçlarımızın arasından kayıp gidiyor. Magazin dünyası açısından skandalların, yeni aşkların, ayrılıkların, kaçamakların, gafların ve kavgaların hiç eksilmediği 2017 yılına veda etmeye hazırlanırken, HT MAGAZİN hafızalara kazınan olayları ve fotoğrafları derledi… Hande Kazanova’ya göre bu daha başlangıç…

        2

        28 OCAK

        Ceceli, hayranlarını şaşırttı

        Mustafa Ceceli, trafik çevirme noktasında polisten kaçtı. Filmleri aratmayan kovalamaca sonucu, Zincirlikuyu Mezarlığı’nın önünde aracının önü kesilerek durduruldu. Yanında oturan ve yolda indirdiği anlaşılan kadının menajeri olduğunu iddia etti ancak merakları gideremedi.

        3

        Mustafa Ceceli, Sinem Ceceli’den boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer’le evlilik kararı aldığını açıklayarak fanlarından tepki gördü. Ünlü şarkıcı, tepkilere aldırmadan temmuz ayında İmer ile evlendi.

        4

        5 MAYIS

        Eser’in villası Murat’ı Boz’du

        Eser Yenenler’in villasında Murat Boz, Bahar-Nihal Candan kardeşlerin de katıldığı partiyi HT Magazin fotoğraflarıyla ortaya çıkardı.

        5

        Murat Boz, Aslı Enver’le 10 gün önce ayrıldıklarını açıklamak zorunda kaldı. Villayı kapatan Eser ise “Kendi markam adına kriz yaşadığım bir dönemdeyim” itirafını yaptı.

        6

        18 HAZİRAN

        Tuba’nın mekâncı aşkı

        Tuba Büyüküstün, Onur Saylak’tan boşandıktan sonra kulüp ve restoran patronu Umut Evirgen’le birlikteliğe başladı. Umut Evirgen, bir gazetecinin fotoğraf makinesini zorla aldığı şikâyetiyle “yağma” suçundan cezaevinde yattı. Şikayetin geri çekilmesiyle tahliye olup Tuba Büyüküstün ile ilişkisini aleni olarak yaşamaya başladı.

        7

        18 TEMMUZ

        Şallı, gönlünü işadamına kaptırdı

        Ebru Şallı, Gonca Akkuş ile evli işadamı Uğur Akkuş’la Bodrum’daki teknede el ele yakalandı. Gonca Akkuş basına hamile olduğunu açıkladı. Uğur Akkuş’un evliliğinin fiili olarak bittiği, üç yıldır boşanmaya çalıştığı eşinin de hamile olmadığı ortaya çıktı.

        8

        31 TEMMUZ

        ‘Hayâsızca davranış!’

        Sunucu Murat Başoğlu’nun Bodrum’da teknede bir kadınla öpüşürken çekilen fotoğrafları, önce klasik yakalanma haberi olarak yer aldı magazin sayfalarında. İlk kez HT MAGAZİN’e konuşan Başoğlu, “Kız yabancı, adı Olga’ydı. Yaptık bir eşeklik, cezasını çekeceğim” dese de asıl skandalın patlamasını geciktiremedi. O kadının yeğeni, yani öz abisinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu ortaya çıktı. Murat Başoğlu, karısı ile boşandı. Burcu Başoğlu Kabadayı’ya kocası boşanma davası açtı. Bodrum savcılığı, “Hayâsızca davranışta bulunmak” suçlamasıyla başka bir dava açtı.

        9

        27 AĞUSTOS

        Otelde cinayet ve intihar

        Vatan Şaşmaz, eylül ayında bir otelin 10’uncu katında eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldü. Aker ise intihar etti. Şaşmaz’ın cinayete kurban gidişi herkesi şoka uğrattı. Aker’le geçmişteki duygusal yakınlığı, para ilişkileri Aker’in aile yakınları tarafından ortaya saçıldı. Yeni evlenen ve karısı beş aylık hamile olan Şaşmaz’ın hazin sonu tüm sevenlerini üzdü.

        10

        22 EYLÜL

        Türkiye güzelinin tacı geri alındı

        MIss Turkey 2017 birincisi Itır Esen’in tacı, Twitter’da paylaştığı bir mesajla 15 Temmuz şehit ve gazilerine hakaret ettiği gerekçesiyle organizasyon başkanı Can Sandıkçıoğlu’nun talimatıyla geri alındı. Esen, hakaret kastının olmadığını söyleyerek özür dilese de tacını kurtaramadı.

        11

        7 KASIM

        Mesaj gerilimi

        Hacı Sabancı, altı yıllık sevgilisi Özge Ulusoy’la nisan ayında yollarını ayırdı. Genç işadamı aylar sonra, ünlü mankenin telefonunda kendisi ve annesi hakkındaki mesajları gördüğünü, ayrılık kararını kendisinin aldığını açıkladı.

        12

        21 KASIM

        Skandella

        Arkadaşlarının ‘Nurella’ adını taktığı modacı Nur Yerlitaş’ın sosyal medya yayınındaki skandal sözleri büyük tepki topladı. “Ne yapayım, Allah Allah, şehitler mehitler aman yeter”, şeklinde ifadeler kullanan Yerlitaş, 100 bin takipçi kaybetti. Demet Akalın’dan Serkan Kaya’ya sanatçı dostları ona sırtını döndü.

        13

        14 ARALIK

        Yıl bitti, polemik bitmedi

        Yeşim Salkım ve Seren Serengil, ezeli düşman gördükleri Gülben Ergen’in evli işadamı Tolga Duğles’le ilişki yaşadığı iddiaları çıktıktan sonra adeta taarruza geçti. Özellikle Serengil, eski defterleri de karıştırdığı saldırısını TV programı ve sosyal medyada sürdürdü. Ergen ise her zamanki gibi fırtınanın dinmesini bekliyor. İki hafta önce aynı davette pişti olan ikili, yukarıdaki tarihi nispet tablosunun kahramanı oldular. Yıllar sonra harlanan polemik böylelikle yeni yıla da taşındı.

        14

        20 ARALIK

        Kıvılcım-Seçkin kavgası patladı!

        Kıvılcım Ural, sevgilisinin eski eşi Seçkin Piriler’in, oğlu Hakan’ı sokağa attığını iddia etti. Seçkin Piriler patladı: “Aldın alacaklarını, yeter. Çocuklarımı da mı alacaksın!”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ