Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı ile görüştü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ermenistan'ın Gence'ye gerçekleştirdiği ve sivillerin hayatını kaybettiği saldırıyı kınayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ermenistan yine çocuk, kadın ve yaşlı demeden Azerbaycanlı kardeşlerimizi katletmiştir. Ermenistan savaş suçu işlemeye, 'ateşkes', 'müzakere' çağrısı yapanlar ise bu saldırıları uzaktan izlemeye devam etmektedir. Sivillere yönelik balistik füzelerle yapılan saldırıların emrini verenler mutlaka bunun hesabını verecek, bu vahşete sessiz kalanları da tarih asla affetmeyecektir" ifadelerini kullandı.

         Azerbaycan Ermeni SU-25 savaş uçağını vurdu! 300 Ermeni asker kaçtı!
        Azerbaycan Ermeni SU-25 savaş uçağını vurdu! 300 Ermeni asker kaçtı! Haberi Görüntüle

        Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin hayatını kaybeden sivil halkın kanlarını yerde bırakmayacağına yönelik inancını dile getiren Akar, "Toprak bütünlüğünü koruma, öz topraklarına kavuşma mücadelesinde Azerbaycan Türk kardeşlerimizin yanında olmaya, haklı davalarında tüm imkanlarımızla onları desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        REKLAM
         Ermenistan'ın saldırısı sonrası Gence'den kahreden fotoğraflar
        Ermenistan'ın saldırısı sonrası Gence'den kahreden fotoğraflar Haberi Görüntüle

        Fuzuli kentinin işgalden kurtarılmasından, sivil yerleşim yerlerini ateş altına alan Ermenistan’a ait iki SU-25 savaş uçağının düşürülmesinden dolayı Azerbaycan Ordusu'nu da tebrik eden Akar, tüm şehitlere saldırılarda hayatını kaybeden Azerbaycan Türklerine Allah'tan rahmet diledi, yaralılara şifa dileklerini de iletti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ