Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hülya Avşar: Ben sapyoseksüelim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar önceki gün, hastanede tedavi gören bir arkadaşını ziyaret etti. Avşar, hastane çıkışında gazetecilerle sohbet etti.

        2

        "YALNIZIM"

        Hayatında kimsenin olmadığını belirten Avşar, "Hayatımızda birisi olmak zorunda değil. Ama 'ihtiyaç hissetmiyorum' demek yanlış olur. Kafama göre birisi çıkarsa flört ederim, hayatımızı yaşarız. Ancak bu da çok zor bir ihtimal gibi görünüyor." dedi.


        3

        "BENDEN ZEKİ OLSUN"

        Kendisini güçlü bir karakter olarak anlatan Avşar, "Güçlü kadın olmak güzel, ancak erkek benden güçlü olmazsa dövesim geliyor. Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, ben sapyoseksüelim, yani zeki insana bayılırım. Zeka benim için büyük güç. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin. Mesela Kaya'nın (Çilingiroğlu) zekası müthiştir, ancak bir ipte iki cambaz oynamaz. İki zeki övünüyor gibi olmasın, biz şimdi çok iyi anlaşıyoruz." dedi.

        4

        "SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM"

        Geçtiğimiz yıllarda eski düzen ev ortamlarını desteklediğini ve tepki aldığını hatırlatan Avşar, "Çocuklu kadınlar evde olsun, eski düzeni seviyorum. Ben hala sözümün arkasındayım. Önce çocuğunu büyütsün diyorum. Tabii ki çalışmak isterse sonra çalışsın, benim devletten beklediğim çocuklu anneler için iş yerlerine anaokulu yaptırması. Tabii ki herkes kendi şartları için en iyisini bilir" dedi.

        5

        "KİMSEYLE DÜŞMAN DEĞİLİM"

        Gülben Ergen ile küs olduğu haberleri hakkında konuşmak istemeyen Avşar, "Hiç bu konulara girmek istemiyorum, bu tarz polemiklerden uzak duruyorum. Benim hayatta kimseyle küslüğüm yok, ancak kimseyle dostluğum da yok. Dost ile belli bir kilometre yapmak lazım, çalışmadan vakit geçirmeden olmuyor bu işler. Hiç dost kazığı yemedim, kimseye kazık atma fırsatı vermedim. Her zaman o duvarı koyuyorum, kimseye öyle bir şans vermiyorum. Yapan olursa, onu Ricky Martin durumuna sokarım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ