Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Idris Elba'dan itiraf: Ünlü olmadan önce...
        1

        Britanyalı oyuncu Idris Elba (49), ünlü olmadan önceki hayatıyla ilgili ilk kez konuştu.

        2

        "GURUR DUYMUYORUM"

        SiriusXM'e konuşan Elba, ünlü olmadan önce hangi işlerde çalıştığını açıkladı. Idris Elba, "Pek çok şey yaptım, bazılarıyla gurur duymuyorum. Ot satıyordum. Bunu programda söyleyebilir miyim?" diye sordu.

        3

        ABD'de New York dahil pek çok eyalette esrar satışının yasal olması nedeniyle aktöre konuşmaya devam edebileceği söylendi. Idris Elba, masraflarını karşılamak için az miktarda esrar sattığını dile getirdi.

        4

        Elba, New York'taki bir komedi kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirtti.

        5

        "DAVE CHAPPELLE BENDEN UYUŞTURUCU ALIRDI"

        'Marvel Sinematik Evreni'nde 'Heimdall' karakterini canlandıran oyuncu, "Dave Chappelle beni hatırlar çünkü benden ot alırdı." dedi.

        Amerikalı komedyen Chappelle, Elba'dan esrar aldığını Mayıs 2021'de açıklamıştı. 'The Joe Rogan Experience' adlı podcast programına katılan komedyen, "Ünlü aktör Idris Elba eskiden Carolines'te güvenlik görevlisiydi. Ondan ot alırdım." demişti.

        6

        Elba, röportajın bir başka yerinde HBO'da yayımlanan 'The Wire'ın kalıcı bir başarı sağladığını ve bunun da kariyerini olumlu biçimde etkilediğini söyledi. 2002'de yayın hayatına başlayan 'The Wire'da Idris Elba, performansıyla dikkat çekmişti. Dizi 2008'de sona ermişti.

        Ünlü aktör, son filmi 'Kirpi Sonic 2'de (Sonic The Hedgehog 2) 'Knuckles' karakterini seslendirmişti. Jim Carrey, Ben Schwartz ve Colleen O'Shaughnessey'in de yer aldığı film, 8 Nisan'da vizyona girmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ